Originally Posted by
63cnr63
Sayın üstadlarım.. Selamlar..
.....
Sıram gelirse;
OYAKC, ..........
Saygılar, sevgiler.. Kalın sağlıcakla..

Originally Posted by
T/A
Aleyküm Selam
Çınar hocam...
OYAKC...
Bu hisse diğerleri düşerken yükselenlerden...
Dibi gördüğünü söylemekle birlikte,
dip oluşumu henüz tamamlanmamış olabilir...!!!
22.60 altına sarkmalar yapmaz ise; dip oluşumunu bu civarda tamamlayacaktır. Fakat
22.60 altında kalırsa, durum kritikleşir...
İner mi, inmez mi...? sorusuna cevap verebilemek için hisseye hakim olmak ve iyi tanımak gerekiyor. Ben bir süredir bu hisseden uzağım. O nedenle derinlemesine iç yüzünü bilmiyorum...
Merhabalar değerli başlık sakinleri, hayırlı cumalar dilerim.
Sözkonusu olan arkadaşta yüksek ihtisasımı yapmış olmamla birlikte her zaman sürprizlere açık ama bir o kadar da ketum ne yapacağı ne zaman yapacağı belli olmayan özellikle son bedelsiz aşamasında ortaya çıkan sulanmanın etkisiyle bir müddet daha buralarda, hatta biraz daha fiyat olarak aşağı sarkmasını beklediğim/umut ettiğim, içinde olduğunda fiyat düşükken bezdiren, satınca yükseldiği için üzen, megalamonik ama bir o kadar güven hissiyatı veren değişik bir hissedir.
En son "off the record" bir ortamda elimdeki varlıklarımın %60 kadarını sattığımın ertesi gününde müzmin bir düşüş sergileyen hissede takip ettiğim kadarıyla bir toparlanma emaresi var. Ancak dediğim gibi bedelsizin yarattığı sulanma işi biraz güçleştiriyor gibi görünse de, toparlamaya çalışan kişi/kişiler ve ya kurumlar çok aceleci davranmıyorlar. Sanki daha uzun vadeli bir beklenti içinde yeni bir hareket başlatacak ama son darbeyi vuracak kadar da yüksek beklentileri barındırıyor. Beklenti nedir derseniz "kottan çıkma " hikayesi diyebiliriz. Bu durumun nasıl bir etki yaratacağı hususunda çok bir bilgim yok. Bu sebeple daha önce kottan çıkma hikayesi oluşan hisselere bakmak gerekir diye düşünüyorum.
Kısa vadede (minimum 6 ay ) bir müddet daha devam edeceğiz gibi bir algıya sahibiyim. Uzun vadede ise (minimum 1 sene) iyi olacağı gibi bir hissiyata sahibim. Ortağı olmam dolayısıyla değil. Bunu yatırımcısı olduğum için diye düşünebilirsiniz, siz asla yadırgamam.
Sevgili Hocam eğer sabır ve acı eşiğiniz yüksekse, buyrun sahne sizin. Ama yok bana para lazım, o da bu gece lazım derseniz bence uzak durun. Küfür ve beddua arşiviniz genişler bilginiz olsun.
Sevgi saygılarımla
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri