Sayfa 405/418 İlkİlk ... 305355395403404405406407415 ... SonSon
Arama sonucu : 3340 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hocam ıcbct bakabilirmisin adam olurmu yoksa satacam bir yılı aşkın bıktırdı neyapayım hocam satarım gitsin tşk
    ICBCT...

Sıkıntılı hisselerden birisi gibi görünüyor...!!!

Şu an düzeltme hızlı başlayanlardan olmuş... Bir süre üzebilir...!!!

Kısa vadede pek güven vermiyor. Bankaların hareketi ile güzel sıçramış ama zirveleri geçemiyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hocam birde izmdc soracaktım biraz ağır geride kalmadımı birkere sizmi demiştiniz sanırım bilançoları iyi gelecek diye buralardan bilanço beklentisine girilirmi
    IZMDC...

Yine sıkıntılı bir hisse...!!!

Bu hisse biriktirmelik bir hissedir. İleride iyi bir yatırım getirisi sağlamış olacağını düşünüyorum...

Ben biriktirmeye devam ediyorum. Bu son düzeltmeden sonra endeks hareket edince, bu hisse bu defa artık zincirlerini kırabilir...

Çok kasıyor. O nedenle kısa vade olumlu bir şey söylemek zor. Ben arada alıp satıyorum. O nedenle net bir durum söyleyemem...

2 hafta önce satarken, geçen hafta ve bu hafta alım yapıyorum. Belki yarın satarım...?! Kim bilir ve gelecek ne gösterecek bilinmez...!!!

Neden sabit beklemediğimi açıklamaya gerek var mı, bilemiyorum...?

Ben yatırım yaparken lotlarımı arttırmak isterim. O nedenle zaman içerisinde işlem yaparken; azalır gibi olsa da, en son raddede alabildiğim maksimum seviyeye ulaşmış olmaya çalışırım...

XU100...

Gitmeden bir de endeks grafiği paylaşayım...

Pazar gecesi yorumum aynı minvalde geçerlidir. 5-6 haftalık düzeltmenin başladığını düşünüyorum...

Düşüşün şeklini tam kestiremiyorum ama yeni yükselişin zamanını tahmin edebiliyorum. Yaklaşık olarak Eylül başı diyebiliriz...

Belki hatırlayanlarınız olacaktır. Aylar öncesinden gerçek yükselişin Eylül ayına uzanacağını yazmıştım...

Bu gecelik benden bu kadar olsun. Tüm sorulara yanıt vermiş oldum...

Çok detaylı yanıtlar olmasa da, az ve öz ama net yanıtlar olduğunu umuyorum...

Çok detaya giremiyorum. Sağlık şartlarım elvermiyor...

Şimdilik az az çalışmalar yapabiliyorum. Bugünüme çok şükür...

6 ay neredeyse piyasalardan ve grafiklerden uzak kaldım. Daha yeni yeni piyasalar ve portföyümle ilgilenmeye başladım...

Hayırlı geceler...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Sayın üstadlarım.. Selamlar..

.....

Sıram gelirse; OYAKC, ..........

Saygılar, sevgiler.. Kalın sağlıcakla..

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aleyküm Selam Çınar hocam...

OYAKC...

Bu hisse diğerleri düşerken yükselenlerden...

Dibi gördüğünü söylemekle birlikte, dip oluşumu henüz tamamlanmamış olabilir...!!!

22.60 altına sarkmalar yapmaz ise; dip oluşumunu bu civarda tamamlayacaktır. Fakat 22.60 altında kalırsa, durum kritikleşir...

İner mi, inmez mi...? sorusuna cevap verebilemek için hisseye hakim olmak ve iyi tanımak gerekiyor. Ben bir süredir bu hisseden uzağım. O nedenle derinlemesine iç yüzünü bilmiyorum...

Merhabalar değerli başlık sakinleri, hayırlı cumalar dilerim.
    Sözkonusu olan arkadaşta yüksek ihtisasımı yapmış olmamla birlikte her zaman sürprizlere açık ama bir o kadar da ketum ne yapacağı ne zaman yapacağı belli olmayan özellikle son bedelsiz aşamasında ortaya çıkan sulanmanın etkisiyle bir müddet daha buralarda, hatta biraz daha fiyat olarak aşağı sarkmasını beklediğim/umut ettiğim, içinde olduğunda fiyat düşükken bezdiren, satınca yükseldiği için üzen, megalamonik ama bir o kadar güven hissiyatı veren değişik bir hissedir.
    En son "off the record" bir ortamda elimdeki varlıklarımın %60 kadarını sattığımın ertesi gününde müzmin bir düşüş sergileyen hissede takip ettiğim kadarıyla bir toparlanma emaresi var. Ancak dediğim gibi bedelsizin yarattığı sulanma işi biraz güçleştiriyor gibi görünse de, toparlamaya çalışan kişi/kişiler ve ya kurumlar çok aceleci davranmıyorlar. Sanki daha uzun vadeli bir beklenti içinde yeni bir hareket başlatacak ama son darbeyi vuracak kadar da yüksek beklentileri barındırıyor. Beklenti nedir derseniz "kottan çıkma " hikayesi diyebiliriz. Bu durumun nasıl bir etki yaratacağı hususunda çok bir bilgim yok. Bu sebeple daha önce kottan çıkma hikayesi oluşan hisselere bakmak gerekir diye düşünüyorum.
    Kısa vadede (minimum 6 ay ) bir müddet daha devam edeceğiz gibi bir algıya sahibiyim. Uzun vadede ise (minimum 1 sene) iyi olacağı gibi bir hissiyata sahibim. Ortağı olmam dolayısıyla değil. Bunu yatırımcısı olduğum için diye düşünebilirsiniz, siz asla yadırgamam.
    Sevgili Hocam eğer sabır ve acı eşiğiniz yüksekse, buyrun sahne sizin. Ama yok bana para lazım, o da bu gece lazım derseniz bence uzak durun. Küfür ve beddua arşiviniz genişler bilginiz olsun.
    Sevgi saygılarımla
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 405/418 İlkİlk ... 305355395403404405406407415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •