Sayfa 406/415 İlkİlk ... 306356396404405406407408 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Anladığım bu tip makinalar talebe göre tasarlanıp üretiliyor.

Bu kadar devasa bir makinayı sökmek, taşımak ve kurmak çok ama çok zor.

İnşallah problemsiz bir şekilde montajı yapılır, eksik parçası kalmaz ve üretimi gerçekleşir.

Arıza veya parça ihtiyacı olduğunda herhalde parça tedarik etmek veya üretmek gerekecek.

Hayırlısı ile işletmeye alınsın.

2. makınalar sokuldu ve su an kemalpaşada zaten . ayrıca kurulum başladı . makına voith marka . :) dunya devi . sorun olmaz
    https://voith.com/corp-en/about-us/m...ith-paper.html

3. bu arada 2 - Şirketin iç kaynaklarından bedelsiz sermaye artırımı yapabilmesi için, TMS/TFRS tablolarında enflasyona göre yapılan ilk düzeltme sonucunda ortaya çıkan geçmiş yıllar zararlarının endekslenmiş tutarları ile şirketin kanuni defter ve yasal kayıtlarında oluşan enflasyon muhasebesi kaynaklı oluşan geçmiş yıllar zararlarının mahsup işlemi hakkında Genel Kurula bilgi verilmesi,

bu nedenle bedelsiz artırım ekım ayına kalır . yapabilmesi için dedğine göre ben öyle anlıyorum .

4. Sn. Rowing sizce Alka ne zaman kâra geçer bilançoda? Bilançodan anladığım kâr marjları çok düşük. Sektörün döngüselliği ile mi ilgili bu durum? Kapasite artışıyla bile kâr şu anki marjla çok cılız kalacakmış gibi duruyor. Fakat bu artış sonrası marjlarda bir değişiklik olursa veya halihazırda olduysa iş değişir mi?
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

5.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Sn. Rowing sizce Alka ne zaman kâra geçer bilançoda? Bilançodan anladığım kâr marjları çok düşük. Sektörün döngüselliği ile mi ilgili bu durum? Kapasite artışıyla bile kâr şu anki marjla çok cılız kalacakmış gibi duruyor. Fakat bu artış sonrası marjlarda bir değişiklik olursa veya halihazırda olduysa iş değişir mi?
    em nedenıyle en ufak yorumum yok . parasal zarar ne olacagını bılemıyorum . şu yatırımı ful kredı ıle :) daha once yapsaydı keske :)
    ama ekonımık anlamda daha zor gunler beklıyor . bu yenı yatırım planlaması yapılmıştır mutlaka . o makıneler kendılıgınden calışmaycaj bı o kadar daha işçi çalışacak . bır malıyetı var o makınenın . devasa makıne 200 m uzunlugunda 5,500 ton agırlıgında

6. Türkiye’de yazı-tabı kağıdı tüketimi 2023 yılında yaklaşık 910.000 ton olarak gerçekleşmiştir. Yazı-tabı kağıdı üretim kapasitesi 342.000 ton’dur. Fiili üretim 2023 yılında yaklaşık 262.000 ton olarak gerçekleşmiştir. Yerli üretim toplam tüketimin yaklaşık %29’unu ancak karşılayabilmiş, geri kalan kısım yurtdışı kaynaklardan ithalat yolu ile karşılanmıştır. Pazarın ihtiyacı olan talep genellikle Uzakdoğu ve Avrupa ülkelerinden karşılanmaktadır. 2023 verilerine göre yurt içindeki yazı-tabı kağıdı üretiminin yaklaşık %30’unu Alkim Kağıt üretmiştir.
    Ürettiğimiz ofset, fotokopi ve endüstriyel kağıtlar yurt içi ve yurt dışında matbaa, basımevleri, kırtasiye, yazılı basın ve endüstriyel tesisler tarafından kullanılmaktadır.

olay burda saklı toplam tuketımın 29 u alkım tarafından ve halen acık çok fazla . aksı bır gelışme olmazsa kapasıtede sorun olmaz ve etkın olur pıyasada

7. alka da fıyatla ılgılı bırsey dıyemem benım yazdıklarım üretimle ılgılı . alka 2025 yılında cok farklı verılere sahıp olacak ülke ıhtıyacının cok az kısmı ülkemızden karsılanıyor kalanı ıthal . kapasite kullanım sorunu yaşama ıhtımalı çok düşüktür . aynı kapasite ile 5 milyara yakın bir hasılat rakamına ulaşacaktır . şunu da unutmamak geekır bu makıne için tüm planlar yapılmıştır . 200 m uzunlugunda 5,500 ton agrılııgnda olan makınenın yarısı calışsın yarısı çalışmasın denılemez . bu planlanmıstır ürün atımı olayı
    piyasa er gec bu hasılatı fıyatlayacaktır . kastım favök bu arada

8. https://www.lidl.de/p/drucker-und-ko...att/p100376073 alka nın lıdy marketlerıne sattığı a4 kağıtları ve üzerinde ıkı logo var
    1- fsc mıx https://fsc.org/en/fsc-mix-label-and-controlled-wood
    2- eco labe https://www.ekolojik.com/sektorler/10/Ambalaj/

her iki logo da çevre üzerine kurgulu . dolayısıyla ab ulkelerıne satıs çok kolay

Sayfa 406/415 İlkİlk ... 306356396404405406407408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •