Sayfa 406/531 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Siz seçim deyince aklıma 2 ay önce yazdığım bir hisse ismi geldi. hatırı sayılır bir miktar da alım yapmış idim. Belki başlığı takip eden dostlardan da alım yapan olmuştur. o tarihlerde hisse fiyatı 5-6 tl bandında idi. Oysa şimdi fiyat 10 tl üzerinde. Eee bazı paşinyanlar da bana soruyorlardı "sistem ne" diye Vallahi komiksiniz. Billahi komiksiniz. Noldu sistemi olan paşinyanlar ? elinizde kaldı mı o aldığınız şeyler. Töbe töbeee. Yahu cevdet bey kardeşim kusura bakma sizin üzerinizden birilerine şapka çıkartmak nasip oldu.
    ben gideyim balkona. Yoksa şikayete mazhar olacağım. Koçari ye gülüp dalga geçerken benim de başıma gelecek.

Töbe töbe ..
    nerden aklıma geldiyse şimdi...
    Sorma Abi
    armudun sapı üzümün çöpü derken
    o dediğinde çok kısa sürede takla atmış olmak vardı
    becerebilip karar verebilseydim
    temettü hisselerine yatıp keyfime bakabilirdim.
    nasip

2. Piyasa Değeri(TL)453.200.000 Özsermaye(TL)*76.880.225 Sermaye(TL)44.000.000 Net Kar(TL)2.378.918

Bana uymazdı çok zordu alım kararı vermek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,050
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Piyasa Değeri(TL)453.200.000 Özsermaye(TL)*76.880.225 Sermaye(TL)44.000.000 Net Kar(TL)2.378.918

Boşver boşver. daha da yukarı giderde şimdi kafaları karıştırmayalım. Fırsatlar tükenmez. Önemli olan "atacak mermiler bitmesin" derdi, burda olsaydı, benim canım beyaz atlım (Hakkaten nerde bu adam yahu. Hala ya bişey mi oldu acaba)
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Piyasa Değeri(TL)453.200.000 Özsermaye(TL)*76.880.225 Sermaye(TL)44.000.000 Net Kar(TL)2.378.918

Hani şu Şişenin
    sermaye, öz sermayeyi ciro kar sıfır atma örneğim varya
    onun yanına koyalım bakalım ne görülür.

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Boşver boşver. daha da yukarı giderde şimdi kafaları karıştırmayalım. Fırsatlar tükenmez. Önemli olan "atacak mermiler bitmesin" derdi, burda olsaydı benim canım beyaz atlım
    Cidden merak etmeye başladım
    Beyaz atlıyı
    telefonu olmalı sizde????*

6. Iyi geceler ufak liste haftalık
    oyakc
    cemts
    tektu
    odas iyi geceler ytd

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in son videosunu çektiği otelin sahibi Türkiye düşmanı Khalaf Ahmad Al Habtoor çıktı!
    Son dakika haberleri... Çektiği videolar ile Türkiye aleyhinde iddialarda bulunan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in, Birleşik Arap Emirlikleri’nde son videosunu çektiği Habtoor Palace Dubai otelin sahibinin Türkiye düşmanı olduğu ortaya çıktı. Habtoor Grup Yönetim Kurulu Başkanı Khalaf Ahmad Al Habtoor'un Arap iş adamlarına Türk vatandaşlarının tümünü işten çıkarma ve Türk ürünlerini boykot çağrısı yaptığı öğrenildi.

hayretler içerisindeyim. ABD ile ingiliz ile fransız ile israil ile olmadı,fetöyle olmadı,PKK ile olmadı,bütün muhalefet birleşti olmadıda Sedat Peker ile mi yıkmayı düşünüyosunuz hükümeti?bunamı sarıldınız yani? Yalanın kurgu merkezini kendi evlatları açıklamadımı geçenlerde. gerçekten çok aciz bir durum,günahım kadar sevmem ama üzülmeye başladım durumlarına.

Sayfa 406/531 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •