Piyasa Değeri(TL)453.200.000 Özsermaye(TL)*76.880.225 Sermaye(TL)44.000.000 Net Kar(TL)2.378.918
Bana uymazdı çok zordu alım kararı vermek.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Iyi geceler ufak liste haftalık
oyakc
cemts
tektu
odas iyi geceler ytd
Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in son videosunu çektiği otelin sahibi Türkiye düşmanı Khalaf Ahmad Al Habtoor çıktı!
Son dakika haberleri... Çektiği videolar ile Türkiye aleyhinde iddialarda bulunan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in, Birleşik Arap Emirlikleri’nde son videosunu çektiği Habtoor Palace Dubai otelin sahibinin Türkiye düşmanı olduğu ortaya çıktı. Habtoor Grup Yönetim Kurulu Başkanı Khalaf Ahmad Al Habtoor'un Arap iş adamlarına Türk vatandaşlarının tümünü işten çıkarma ve Türk ürünlerini boykot çağrısı yaptığı öğrenildi.
hayretler içerisindeyim. ABD ile ingiliz ile fransız ile israil ile olmadı,fetöyle olmadı,PKK ile olmadı,bütün muhalefet birleşti olmadıda Sedat Peker ile mi yıkmayı düşünüyosunuz hükümeti?bunamı sarıldınız yani? Yalanın kurgu merkezini kendi evlatları açıklamadımı geçenlerde. gerçekten çok aciz bir durum,günahım kadar sevmem ama üzülmeye başladım durumlarına.
Yer İmleri