Sayfa 406/1003 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. hepberaber 1 jeton short açalım. saat 13.00 kadar.

2. Selamlarrrr iyi trade'ler ..... Keyifler yerindedir umarım .. Çünkü-i bizde gaaaayet yerinde
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3. Paragöz gelir dünyanın en iyi borsası diyor tamam onuda başak geçtiği için yapıyor özellikle , en iyi borsası diyen adamın mevduatta ne işi var.
    Bakıyorum belli kişiler pompa üzerine pompa , ekstra koyuyor farklı,
    Diğer başka grup prof edasıyla hep aşağıda isimleri var , ne zaman bir tarafa yöneliyor borsa hep o taraftalar
    En güzeli başkasının yumruğunu yemeyip , kendi yumruğunu BALYOZ sanan tipler.
    Ha ince ince şakşak grubunu unutmuyorum ( topikte denge sağlamaya çalışanlar )
    Burada yanlış hatırlamıyorsam endeks için ralli olayını teknik olarak Verge bahsetti emin değilim.
    başka ne temel cisi nede teknikçisi birşey yazmadı endeks için.
    varsa çıksın .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çağrı söyle bakalım borsayı buraya getiren temel analizi bilen görmedik , madem biliyordun sabah akşam buradasın yazsaydın
    ha bana cvp yazarken konuyu biraz anlamamışın bir daha oku yazdığımı .
    Bulut abey sana değil mergen dayuya kızdım.

Temel analiz sana şunu söyler.

4 mühendis bi odada çalışıyor. İçeriye de taş gibi bi hatun girdi orada işe girmiş.

Temel analiz şunu der, bu 4 çocuktan biri bu kıza kesin yazılır.

Zamanlama yoktur içinde.

Benim anlayışım spotta bu.

Abi ben 0.49 dan beri DOHOL taşıyorum, alıyorum satıyorum bişeyler yapıyorum ama hep taşıyorum. Neden? Çünkü ucuz. Temel analiz bu kadar, bitti.

Mesela DOHOL 1.5 a düşse, ama içi boşaltılsa bilanço zarara dönse faizler artsa dolar düşse atıyorum o an ederini 1 lira hesaplasam, o bilanço ile, anında satıyorum. Neden? Çünkü artık pahalı.

E ben 2.7 den aldım, 1.5 dan sattım, zarar ettim, 2.7 iken nasıl ucuzdu da 1.5 iken pahalandı? Olabilir abi. Geldi benim de başıma. Temel analiz bana göre budur benim yöntemim sistemim budur başkasına uymaz, ben ana paramı çekmişim kalan da xxx - benim için iyi bi para onu komple bu sistemle yaptım ve devam ediyorum ucuz kağıt bulduğum sürece maldayım malda olmaya da devam edeceğim.

Yani ben yazmadım dersen ayıp olur ucuz ucuz diye kafa şişiriyorum, ama zamanlama yazmadın dersen ona saygım var, zamanlama yazmak gibi bi enstrümanım yok elimde.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hiç teminat ayırmadan full pozisyon mu açıyorsunuz?
    olur mu full pozisyon ? teminatın üçte biri endeks shortta kaldı kilit, üçte birle eregl short,
    aşağı akış başlarsa diğer üçte biri de kullanırım

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Temel analiz sana şunu söyler.

4 mühendis bi odada çalışıyor. İçeriye de taş gibi bi hatun girdi orada işe girmiş.

Temel analiz şunu der, bu 4 çocuktan biri bu kıza kesin yazılır.

Zamanlama yoktur içinde.
    4 mühendisten biri o kıza 30 saniye içinde yazılmazsa borsayı bırakırım.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hepberaber 1 jeton short açalım. saat 13.00 kadar.
    kardeşim yeni shortçu gelirse, pala onları da sıkıştırmak için yukarı yürür

palayı maniple etmek istiyorsak, herkes shortundan bi miktar kapatsın, pala yeterince shortçu boğduğuna ikna olursa, yıkar aşağı, bizim de elde kalan shortlar para yazar, ufak sıyrıklarla kurtulmuş sayarız kendimizi

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    4 mühendisten biri o kıza 30 saniye içinde yazılmazsa borsayı bırakırım.
    Ya belli olmaz biri nişanlıdır biri evlidir birinin o gün işi vardır biri hastadır. Ama bi gün... mutlaka...

Sayfa 406/1003 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •