göz altından cikma başvurusu geldiğinde bugün tereddütle olanlar o gun siraya girer... bugün ben uzerime duseni yaptim az da olsa tavana alim girdim 040 dan verdi satanada alanada hayirli olsun
38deki 119 nedir öyle?biri son dakka 47 liralık serbestten satsa 36 kapıcakmışız...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel Kurulda ilişkili taraflardan alacağının tahsili çözüme kavuşturulur ise şirket için çok olumlu olur. Bankalardan borç alıp, grup şirketlerini finanse etmişler. Bankalara faiz öde ve şirketi hareket edemez duruma getir,ama ilişkili taraf alacağından da faiz alma. Olacak iş değil. Mevzuata da, hissedarların çıkarlarına da aykırı bir durum. İnşallah çözüme bağlanır.
Herkes pusuda olay tamamen genel kurulda alınacak kararlara bakıyor. Alacak meselesinin çözümü hem hisse hem şirketin geleceğine yön verecek. Şu anki fiyat hareketi ve hacim genel kurul için çok iç açıcı gözükmüyor. Cuma akşamı zaten birçok konunun netleşmesi gerekir. Hisse sahipsiz izlenimi verse de müdahale zamanı müdahale yine yapılıyor.
Yarın galiba yine 35 e çevirecek yönünü iki gündür yapılan işlemler yine bu hissenin aylardır sahip olan kesimi tarafından yapıldı gibi...
Normalde sert gidecek hissede bu kadar kademe boşluğu ve hacimsizlik olmaz bizlerin ittirmesiyle yukarı çıkıyor ...
En kötü karar bile belirsizlikten iyidir piyasa şu an için hiçbir kararı satın almadı çünkü gerçekten şapkadan ne çıkacak bilinmiyor ters köşe oluo cuma birden tavana kilitleyerek devamı gelirse sürpriz olmaz ve öyle olursa da bir daha kimseye alım fırsatı vermeden 1 üstüne 1 haftada çıkabilir. Diğer taraftan bunun uyuzluguna hacimsizligine alıştık dibi belli 30 kuruş ama bir daha o fiyatlara geleceğine ihtimal vermiyorum...
Teknik olarak yine kaçıncı kez kıvama geldi ama spek bunu yine hiç ederse şaşırmam...
Ya nasip diyelim yine...
bence o bir gösterge değil alana değil satış a bakmak lazim ben 1900 lot 0,45 e alim girdim 0,40 tan almış niye ? çünkü 0,40 dan bile satan var bu ya gunlukcu ya spek ama görünen kağıda gunlukcu dadanmis ..alan satan dengeleninceye kadar bu devam eder..satmiycaz dedikçe birileri aç gözlülüğe devam ediyor. kafan atacak 100 bin lotu 0,1 den vericeksin .. yapmadığım sey degil baska kagitlarda deli olduğumu bilen bilir
çok önemli bişey söylemişsin.biz satmıcaz dedikçe günlükçülere gün doğuyor.ben hiç bu açıdan düşünmemiştim.doğru bir açı yakalamışsın.ozaman günlülçülere haddini bildirmek lazım.evvelde birileri sürekli uzlaşma isteyip durmaya başladı iki haftadır.vay çakallar vaayyy...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri