Sayfa 408/650 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. haydi pehlivan..

09:55 senası 4935 işlem.. tavandan satışta bekleyen 255 emir 4477 adet
    12:55 seansı 6421 işlem.. tabanda satış bekleyen 19 emir 135 adet

12:55 seansında 1.486 adet işlem olmuş
    SATIŞ EMİRLERİ SİLİNMİŞ GÖZÜKÜYOR..

VE ÖNÜMÜZDE RÜÇHANLAR, VS VS

Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Ego zehirlenmesine devam, ben sizden çok önceleri aldım pozumu yeni yada elinde lotu olmadan salça olanlardan sandın sanırım. Maliyetimi ve lot sayımı sölemeyim. O zaman buralar dutluktu, nana vardı her daim. Neyse sen evrenin sırrını bilirmiş edalarına devam et.

Kişilerle uğraşacak vaktim yok zaten ama küstah tavırlara ayrı bir kılım, o da sende fazlasıyla var. Çok uzaklardan tavsiyem olsun sana tevazu iyidir. Hayırlı kazançlar olsun.

Foruma girmeden önceki tüm sayaları hemen hemen okudum.
    Sayın Nana'dan, Ata'dan, Bumin'den, Cefaks'ten, sizden, Gökays'dan ve Sasa500 dahil bir çok kişiden çok bilgilendim. varsınlar ego yapsınlar.Alınganlığa gerek yok değerli KY'lar.
    Ben bilgimi aldım. Gol atma zamanına odaklanmak gerekiyor.
    Yatırımcı yeni firmaları keşfetmek gerekiyor.
    Tavsiyeye uydum kendimce araştırdım.İş yatırımın sitesinde de tabloda az bilgi var gibi geldi bana.
    Hepinize bol kazançlar.YTD.

3. 12.55 de takviye yaptım. Bölünmeye güçlü gireyim diye. Yüzde 13 kar oldu. Bakalım akşama ne olacak

Meksanın satışına Tacirlerden cevap
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Meksanın satışına Tacirlerden cevap
    Meksa carsamba tabandan aldıgı 1566 adet lotu 1340 tanesını sattı cıktı. karı 200 lot! bedellimiz hayırlı olsun önumuzde 30 gun var
    BU 30 GUN CİDDİ MANADA COK AMA COK SIKINTILI OLACAK KAH ILK GUN HAYVAN GIBI PARA KAZANACAK KAH %50 - YİYECEGİZ AMA SONUNDA HEPİMİZ KAZANACAGIZ. BASKIDAN KORKAN EFENDIME SOYLEYEYIM PRESS YAPAMAYAN , KALP HASTALIGI OLAN VE BAKIN BU ÇOK ÖNEMLİ ÇUKÜ KALKMAYAN EKRANA BAKMASIN :D
    HEEFINIZI KOYUN VE HEDEFE GELDIGINDE TAHTAYI BOZMADAN TELEFONLA ALOO BEBEGIM 2.750 TLDEN 5 TANESINI SAT ALO MINIK KUSUM 2.5000 DEN BENIM RUCHANIN 10 TANESINI SAT KİBARLIK ÖNEMLİ BAKIN
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Neden tavan olmadık?
    Tavana kadar 10000 adet satıs vardı peki tabana ? Tabana kadarda 900 adet alış vardı yani isteseler 1000 lot satış emrı ıle taban yapabılırlerdı...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    PAZARTESİYE KADAR YİYİN İÇİN KEYFINIZE BAKIN NE OLUR NE GIDER NEREYE UCAR DEYIMLERINI UNUTTUN TELEGRAM WHATSAAP GURUPLARINDAKİ APTALLARIN DEDIKLERINE ASLA VE ASLA BAKMAYIN! Bİ BOK BİLMİYORLAR.....
    BAKIN BURASI ÖNEMLİ
    HEDEF KOYUN GÖRDÜMÜ AFFETMEYİN KADEMELİ SATIŞ YAPIN MİSAL 3000 SE HEDEFIN 2.900 SATISA BASLA! DIREK 3000 KOYARSAN SATAMAZSIN(ALICI OLUR AYRI) KADEMELERE DAGITIN ABICIM EE BENDE 50 TANE VAR NE OLACAK OLUR ABI DEDIGIMI YAP BOL GEREKIRSE HER KADEMEYE EMIR VER!!!!!
    ,
    DEDIKLERIMI YABANA ATMAYIN BU SÖYLEDİKLERİM TECRUBE ILE SABITTIR SIZIN IYILIGINIZ ICIN KONUSUYORUM. HİÇ BİRİNİZDEN BEŞ KURUŞ ALMIYOR YANI FAYDAM YOK.!!!
    SALAK SACMA SORULAR SORULMADIGI SURECE CEVAP VERİRİRİM KAP HABERLERİNİ Bİ GÜZEL OKUYUN HAYDİ HEPİNİZ ALLALAHA EMANETSİNİZ. Bby
    Namık Kemal

8. Sasa bey. Anladigim kadarıyla önce rüçhanlari alacagiz. Sonra tıpkı hisse de olduğu gibi rüçhanlarda kendi pazarında prim yapacak. Sonra yine kurumu arayıp rüçhanlari lota cevirecegiz yani satacağız. Aslında biz rüçhan satacağız lot değil. Buraya kadar doğrumu anladım. Yanı ilk bölünmeye gidişim benim.Bh kadar bekledik acemiligimizden zarar etmeyelim diye soruyorum. Sizin değerli teçrübelerinizden faydalanmak isterim.

Sayfa 408/650 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •