4 eylülde yapılan toplantı sonrası tekrardan basvuru yapacak spk ya . bu fiyattan (25,34 yanı) olursa 6,25 olur açılış fıyatı . bunun bır onemı de yok aslında. sadece pskoljık etkı yaratır .
benım odağım yenı makıne ne kadar çalışacak . tam kapasıte mı ? kademleı gecer dusuncesındeyım . eğer tam kapasıte calışırsa ovvvvvv 8/9 milyar hasılat çıkar karşımıza . fennaaaaa :) 2025 yılı için
yarın kurulda sadece prosedür uygulanacak . geçmış yıl zararın kapama olayını kurulda gorüş ülmesi :) ayrıca esas sermaye sisteminde oldugu için yonetım kurulu kararı yetmıyor bunu olağan genel kurulda gorsumesı gerekıyor . bu yapıldıgı ıcın mecburen olağanüstü genel kurul yapıyor .
kayıtlı sermaye sistemınde olsaydı bır defaya mahsusu yönetım kuruu karar ıle oluyor bu arada .
ıkı farklı sermaye sistemı var
Üstad kayıtlı sermaye sisteminde, kayıtlı tavanı aşmamak kaydıyla yönetim kurulunun artırım yapmasında bir sınır yok diye biliyorum. Yani mevcut sermaye 1 ise kayıtlı tavan 10 ise dilerse tek seferde 10'a çıkartır dilerse 2-3-4 vs seferde. Ama tavana kavuşunca onu tavanı artırmak için her halükardagenel kurul kararı gerekli. Esas sermaye sisteminden kayıtlıya geçişte de genel kurul kararı gerekli.
"Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."
[QUOTE=hakkıcan;6884071]Üstad kayıtlı sermaye sisteminde, kayıtlı tavanı aşmamak kaydıyla yönetim kurulunun artırım yapmasında bir sınır yok diye biliyorum. Yani mevcut sermaye 1 ise kayıtlı tavan 10 ise dilerse tek seferde 10'a çıkartır dilerse 2-3-4 vs seferde. Ama tavana kavuşunca onu tavanı artırmak için her halükardagenel kurul kararı gerekli. Esas sermaye sisteminden kayıtlıya geçişte de genel kurul kararı gerekli.[/Q
alka kayıtlı sermaye de değil işte esas sermaye sisteminde .
kurul kararını kap atmayı unuttular sanırım . bıldırım gelmeden ısleme açılamaz yarın :)
boyle bır acemılık yapmazlar umarım .
ve yınelemek gerekır asıl onemlı olan bedelsız artırım degıl . yenı yatırım ve kapasıte kullanım oranı .
Yer İmleri