Sayfa 408/415 İlkİlk ... 308358398406407408409410 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bu arada metro markete gıdersenız başka bır marka ıle caarfura gıdersenız baska marka ıle gorusunuz alkım kağıtlarını . carfurda gold metroda areo ( metro nun kendı alt markası sanırım . ) adı ıle gorursunuz . lıdl de ise polo markası ile :)
    Peki bu kağıtların hammaddesi nereden temin ediliyor Sn.Rowing, bilginiz var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Peki bu kağıtların hammaddesi nereden temin ediliyor Sn.Rowing, bilginiz var mı?
    beyaz seliloz :( ithal
    klasık Türkiye hikayesı aslında . ithalat yapmadan üretim mümkün değil :(

zaten ihracat mümkün değil . temel prblemde bu zaten yüksek teknoljı ıhracatmız toplam ıhracat içinde maalesef % 4 civarı

3.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam. Şu an odağımız bedelsiz sürecinde. Hisse başı 3,5 TL fiyatlara düşmüş olacağız.
    4 eylülde yapılan toplantı sonrası tekrardan basvuru yapacak spk ya . bu fiyattan (25,34 yanı) olursa 6,25 olur açılış fıyatı . bunun bır onemı de yok aslında. sadece pskoljık etkı yaratır .
    benım odağım yenı makıne ne kadar çalışacak . tam kapasıte mı ? kademleı gecer dusuncesındeyım . eğer tam kapasıte calışırsa ovvvvvv 8/9 milyar hasılat çıkar karşımıza . fennaaaaa :) 2025 yılı için

4.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    4 eylülde yapılan toplantı sonrası tekrardan basvuru yapacak spk ya . bu fiyattan (25,34 yanı) olursa 6,25 olur açılış fıyatı . bunun bır onemı de yok aslında. sadece pskoljık etkı yaratır .
    benım odağım yenı makıne ne kadar çalışacak . tam kapasıte mı ? kademleı gecer dusuncesındeyım . eğer tam kapasıte calışırsa ovvvvvv 8/9 milyar hasılat çıkar karşımıza . fennaaaaa :) 2025 yılı için
    su an ekranda yazan +8 ın bıle bır onemı yok . asıl fabrıka yatırımın bıtmesı ve çalışması . bu durum sadece kapasıte artısı sağlamayacak aynı zamanda .malıyet tarafında etkı yapacaktır .
    kymetlı olan 8 /9 milyara yaklaşık hasılat gelırı .

5. yarın kurulda sadece prosedür uygulanacak . geçmış yıl zararın kapama olayını kurulda gorüş ülmesi :) ayrıca esas sermaye sisteminde oldugu için yonetım kurulu kararı yetmıyor bunu olağan genel kurulda gorsumesı gerekıyor . bu yapıldıgı ıcın mecburen olağanüstü genel kurul yapıyor .
    kayıtlı sermaye sistemınde olsaydı bır defaya mahsusu yönetım kuruu karar ıle oluyor bu arada .
    ıkı farklı sermaye sistemı var

6.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    yarın kurulda sadece prosedür uygulanacak . geçmış yıl zararın kapama olayını kurulda gorüş ülmesi :) ayrıca esas sermaye sisteminde oldugu için yonetım kurulu kararı yetmıyor bunu olağan genel kurulda gorsumesı gerekıyor . bu yapıldıgı ıcın mecburen olağanüstü genel kurul yapıyor .
    kayıtlı sermaye sistemınde olsaydı bır defaya mahsusu yönetım kuruu karar ıle oluyor bu arada .
    ıkı farklı sermaye sistemı var
    Üstad kayıtlı sermaye sisteminde, kayıtlı tavanı aşmamak kaydıyla yönetim kurulunun artırım yapmasında bir sınır yok diye biliyorum. Yani mevcut sermaye 1 ise kayıtlı tavan 10 ise dilerse tek seferde 10'a çıkartır dilerse 2-3-4 vs seferde. Ama tavana kavuşunca onu tavanı artırmak için her halükardagenel kurul kararı gerekli. Esas sermaye sisteminden kayıtlıya geçişte de genel kurul kararı gerekli.
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

7. [QUOTE=hakkıcan;6884071]Üstad kayıtlı sermaye sisteminde, kayıtlı tavanı aşmamak kaydıyla yönetim kurulunun artırım yapmasında bir sınır yok diye biliyorum. Yani mevcut sermaye 1 ise kayıtlı tavan 10 ise dilerse tek seferde 10'a çıkartır dilerse 2-3-4 vs seferde. Ama tavana kavuşunca onu tavanı artırmak için her halükardagenel kurul kararı gerekli. Esas sermaye sisteminden kayıtlıya geçişte de genel kurul kararı gerekli.[/Q

alka kayıtlı sermaye de değil işte esas sermaye sisteminde .

8. kurul kararını kap atmayı unuttular sanırım . bıldırım gelmeden ısleme açılamaz yarın :)
    boyle bır acemılık yapmazlar umarım .
    ve yınelemek gerekır asıl onemlı olan bedelsız artırım degıl . yenı yatırım ve kapasıte kullanım oranı .

Sayfa 408/415 İlkİlk ... 308358398406407408409410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •