Bilim Kurulu toplantısı sona erdi, Sağlık Bakanı Koca birazdan açıklama yapacak- TRT Haber
Bilim Kurulu toplantısı sona erdi, Sağlık Bakanı Koca birazdan açıklama yapacak- TRT Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Virüs 38 gündür ülkemizin 81 ilinde ve hatta köylerimizde , lütfen evinizde kalın , virüsü dışarıdan evinize getirmeyin .
Bakan Koca : Bu süreçte evden çıkmayanlar gizli kahramanlardır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Filyasyon yapılan kişi sayısı 322.754
saat 18.00den sonra ekrana çıksaydı ya sayın bakan!
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bakan Koca : 65 yaş üstü Kendisi başvurularak hastaneye yatanlar arasında yoğun bakıma ihtiyacı ortalaması %11 iken filyasyon sonrası erken tespitle bu oran %4 olmuştur
Bakan Koca : Bugün 40270 test yapıldı , 43535 vaka , 125 vefatımız var, 1542 hastamızda iyileşti
Bakan Koca : Hastanelerin yoğun olduğunu düşünüp belirtilerinizi yok saymayın başvurun , geç kalmayın geç kalmanız akciğer iltihabına sebep olabilir, Biz İspanya değiliz Amerika değiliz hastalığa erken müdahale etme imkanımız var , teşhis konan kisi ile temasınız varsa lütfen hastaneye hemen başvurun
Bakan Koca : Tomografi sonrası test yapılacak diye bir kural yok , semptomu olan herkese yapılacak
Yer İmleri