Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 409/1004 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Asi konusunda ben hala Sinovaki Bionteche tercih ederim.

Sinovak asisi olmus insanlarla ilgili ben simdiye kadar cevremde Biontech kadar olumsuz sikayet ve sonuclara rastlamadim.

Belki Biontechin korucuyuculuk etkisi ve suresi daha guclu olabilir. Ama ben iki doz biontech asisi olupta aylar sonra olenide gordum, yogun bakima dusenide hala suram buram agriyor diyenleride gordum.

Birde isin icinde insan DNA’lari ile hucreleri arasinda biyolojik aktiviteleri sagliyan mRNA faktoru var. Bu cok hassas bir mevzu.

Yerli bile olsa ben mRNA asilarina yine cekinceli yaklasirim. Kaldiki sicilleri karanlik bu sabikali kuresel ilac sirketlerin mRNA asilarina nasil guvenebiliriz ??
    Birde sunu ilave etmeyi unuttum. Asi isindede pis kokular cikmaya basladi. Rusvet karsiliginda asi yaptirmis gibi kayda gecirenler var. ozellikle kucuk sehirlerde bu tur isler artmaya basladi.

Vurulmayan asilarinda el altinda bir pazari olusmaya basladi. Ozellikle Biontech asilari Iranda kara borsada rahatlikla 200 dolara bile alici bulunuyor. .

Yakinda altina pahali araba ceken, ust model cep telefon alan, ev alan saglik personellerine rastlarsam sasirmam. Bu konuda bir kac saglam duyum aldim bile.

2.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Asi konusunda ben hala Sinovaki Bionteche tercih ederim.

Sinovak asisi olmus insanlarla ilgili ben simdiye kadar cevremde Biontech kadar olumsuz sikayet ve sonuclara rastlamadim.

Belki Biontechin korucuyuculuk etkisi ve suresi daha guclu olabilir. Ama ben iki doz biontech asisi olupta aylar sonra olenide gordum, yogun bakima dusenide hala suram buram agriyor diyenleride gordum.

Birde isin icinde insan DNA’lari ile hucreleri arasinda biyolojik aktiviteleri sagliyan mRNA faktoru var. Bu cok hassas bir mevzu.

Yerli bile olsa ben mRNA asilarina yine cekinceli yaklasirim. Kaldiki sicilleri karanlik bu sabikali kuresel ilac sirketlerin mRNA asilarina nasil guvenebiliriz ??
    bildiğiniz gibi, şubat ayında ilk sinovac partisi geldi ve yaşlılarla beraber ilk olarak sağlık personeli aşılandı, 1 milyonun üzerinde doktor hemşire ve hasta bakıcı.. benim bildiğim kadarıyla o dakkadan itibaren sağlık personeli içinden corona ölümü kaydedilmedi, tek bir ölüm bile olmadı.. en son aşı olmayan iki doktorun öldüğü söylenmişti bir ay kadar evvel, sonradan belli oldu ki, onlar da biontek aşılıymış

sonra sağlık bakanı bir veri açıkladı- sağlık personeli arasında iki doz sinovac sonrası 3.dozu bazıları sinovac bazıları biontek olmuştu, genel koruyuculuk açısından sinovac aşılıların daha başarılı olduğuna dair bir sonuçtu bakanın açıkladığı.. sert tepkiler geldi, nasıl böyle bi şey açıklarsın vs bakan da zaten tekrar bi kelime etmedi.. hayatım boyunca estirilen bissürü rüzgar gördüm, ama bu biontek taraftarı kitleninki kadar sert ve yoğun bi kampanya hiç görmemiştim.. en küçük bi eleştiriye bile tahammülü olmayan son derece faşist bi kampanya..

3. Sn Karakemal,

Haber dediğim, sizin verdiğiniz kaynak, ve orada aşının ölümleri önlediği de yazıyor, sizin verdiğiniz kaynakta, yazının bir yerini okuyup da bir yerini görmezden gelmek ne kadar bilimsel objektif...

Günlük vaka sayısı grafiğini verip, ölümlerin azalmadığı yorumunu yapıyorsunuz.

Günlük ölüm grafiğine bakmalısınız, burada açıkça, ölüm artış hızının/ivmesinin düştüğü görülüyor, yani, bu hız ile İsrail'de ölüm sayısı 10.000 in altında kalacak..başka ölümcül varyantlar gelişmesi v.s. tezin dışında...

Eğim, ivme azalmış, azalmasaydı, çok daha yüksek ölümler söz konusu olacaktı...

Aynı yer, sizin link;

https://www.worldometers.info/corona...ountry/israel/

Yunanistan'da insanlar 200 EURO'ya pozitif PCR test sonuclari satin aliyormus. Daha sonra iyilesti sayildiklari icin 6 ay boyunca gecerli sertifika aliyorlar.
    Bu sekilde asi olmadan sertifika sahibi oluyorlar ve güncel yasamdan dislanmiyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    insanlara gerzek leş bilmem ne gibi laflar edeceğine önce okuduğunu anla...yoksa durmadan g-t olmakla geçer hayatın...senin paylaştığın worldmeter sitesinden aşağıdaki veri...bak bakalım aşı işe yaramış mı yaramamış mı?

tüm vakalar içinde ölüm oranını nasıl düşürmüş...

mart 2020 de ölüm oranı %11 lerdeyken şu an %0,66...üstelik o zaman delta varyantıda yoktu ortada...

yarım yamalak işine gelen bilgileri paylaşıyor aynı sayfada olan ama işine gelmeyen veriyi paylaşmıyor...

https://www.worldometers.info/corona...ountry/israel/

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    https://theexpose.uk/2021/09/18/fda-...-1-life-saved/

amerikan ilaç kurumu FDA biontek 3.doz aşısına izin vermeyi reddetmiş.. ret gerekçesi ise basit- biontek aşısı kurtardığı her bir cana mukabil, iki can kaybına yol açıyor..

bizde sağlık bakanlığı öncülüğünde muhteşem bir rezalet devam ediyor, pfizer tarafından fonlanan doktor prof. vs müsveddeleri hala aşı ol, aşı ol- kampanyasını devam ettiriyor.. hadi bu dr tayfasını anlamak mümkün, herif fonlanıyor para kazanıyor aşıcılık üzerinden, ama herhangi bi maddi çıkarı olmadan aşıcıdan çok aşıcı kesilen gerzek sürüsünü anlamak mümkün değil..

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

amerikan ilaç kurumu FDA biontek 3.doz aşısına izin vermeyi reddetmiş.. ret gerekçesi ise basit- biontek aşısı kurtardığı her bir cana mukabil, iki can kaybına yol açıyor..

bizde sağlık bakanlığı öncülüğünde muhteşem bir rezalet devam ediyor, pfizer tarafından fonlanan doktor prof. vs müsveddeleri hala aşı ol, aşı ol- kampanyasını devam ettiriyor.. hadi bu dr tayfasını anlamak mümkün, herif fonlanıyor para kazanıyor aşıcılık üzerinden, ama herhangi bi maddi çıkarı olmadan aşıcıdan çok aşıcı kesilen gerzek sürüsünü anlamak mümkün değil..
    lan bı bıtmedınız be...olmazsan olma sana mı guvenıp mıllet ası olmayacak...ondan sonra turkıye ılerı gıtmıyor...bu cagda bu kafa 6ay içinde olursen yasayacak hayatında kalmaycak...engızısyon mahkemesıde zamanında sızın yaptıklarınızı yaptı....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. nedir bu aşı kavgası. aşı olanlarda genel bir algı var, kendilerinde koruyucu bir kalkan oluştuğu şeklinde.. aşı oldum bana hastalık bulaşmaz, ben hastalık bulaştırmam. çok kişide bu algı var. aşısızlar hastalık bulaştırıyor, yayıyor ve mutasyona uğratıyor. gibi...

aşı antreman değil midir. aşı olmayan kendine... ne alaka... ayrıca ciddi bir cadı avı oluştu. aşının en büyük yan etkisi galiba bu. tahammülsüzlük, saldırganlık... metrobüse, minibüse, tranvaya sabah ve akşam mesai giriş çıkışlarında binen var mı. herkes yapışık ikiz gibi yolculuk yapıyor. pcr testi neden aşısıza, aşılı olan pcr testi neden olmuyor. mantıklı hiçbir olay yok..

8. Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

Art niyetlisin insanların vebalini alıyorsun belli ki doktor olamadığın için doktorlara özeniyorsun…

Payşaştığın sitede paylaşılan yazının gerçekle zerre alakası yok trol aşı karşıtı bir site. FDA 3. Dozu yasaklamadı gerek olmayabileceğini mevcut 2 dozun yeterli olabileceğini söyledi bazı riskli grupların aşılanması da uygun buldu.

Sen olmayacaksan olma aşını milletin de vebalini alma sana mı düşmüş yarım yamalak sağdan soldan okuduğun eksik bilgiyle ahkam kesmek haddini bil.

Eğer haddin olduğunu düşünüyorsan bu yazını adın soyadınla yaz gereği yapılsın…

FDA ONAYI İLE İLGİLİ GERÇEK HABER

https://edition.cnn.com/2021/09/17/h...day/index.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 409/1004 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •