Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 409/990 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop XLV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Tim başkanı rekabetçi kur istiyoruz demiş , doymadı bu aç köpekler hala doymadı , sefalet endeksinde dünyada birincisiyiz , halk dahada sürünsün yetmez diyolar .
    verilen yatırım kredileriyle ihtiyacı olmadığı halde döviz alan kim varsa ceza verilmesi (özellikle döviz alsın diye verildiyse o başka) , asla ama asla vergi affı yapılmaması lazım akıllar başa geldiğinde çözüm hiç kredi vermemek değil verilen kredileri çok sıkı takip etmek olmalı bu döviz sevdasını bitirmek gerekiyor ülke kalkınsın istiyorsak paramıza güven olmalı tabi kurumlara özellikle merkez bankası ve adalet kurumuna da, ülkedeki en üstün otoritenin sistemde açık bırakmaması ve denetlemesi gerekmez mi ? kimse doymaz insanoğlu açgözlü bu yüzden devlet var mazeret yeri değil çözüm üretme yeri orası, çözüm olarak kkm geldi ilk günlerde mantıklı bulmasam da etkisi olmuş gözüküyor ben döviz satıldığına çok inanmıyorum kkm büyük ölçüde çıpa görevi görüyor

Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    verilen yatırım kredileriyle ihtiyacı olmadığı halde döviz alan kim varsa ceza verilmesi (özellikle döviz alsın diye verildiyse o başka) , asla ama asla vergi affı yapılmaması lazım akıllar başa geldiğinde çözüm hiç kredi vermemek değil verilen kredileri çok sıkı takip etmek olmalı bu döviz sevdasını bitirmek gerekiyor ülke kalkınsın istiyorsak paramıza güven olmalı tabi kurumlara özellikle merkez bankası ve adalet kurumuna da, ülkedeki en üstün otoritenin sistemde açık bırakmaması ve denetlemesi gerekmez mi ? kimse doymaz insanoğlu açgözlü bu yüzden devlet var mazeret yeri değil çözüm üretme yeri orası, çözüm olarak kkm geldi ilk günlerde mantıklı bulmasam da etkisi olmuş gözüküyor ben döviz satıldığına çok inanmıyorum kkm büyük ölçüde çıpa görevi görüyor
    döviz satılıp satılmadığına inanmak inanmamak diye bir şey olamaz ki. Ekim ayı ihracatı x %40 + reeskont kredilerinden mb kasasına giren dövizleri toplayın sonrasında MB döviz rezervlerinde artış var mı yok mu bakın. artış yoksa döviz satılıyordur.
    deniz43 hocamız bu hesaba göre kabaca aylık 10 milyar dolar satıldığını hesapladı. Olay matematik, hissiyat değil.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    döviz satılıp satılmadığına inanmak inanmamak diye bir şey olamaz ki. Ekim ayı ihracatı x %40 + reeskont kredilerinden mb kasasına giren dövizleri toplayın sonrasında MB döviz rezervlerinde artış var mı yok mu bakın. artış yoksa döviz satılıyordur.
    deniz43 hocamız bu hesaba göre kabaca aylık 10 milyar dolar satıldığını hesapladı. Olay matematik, hissiyat değil.
    kitlere-botaşa döviz aktarıldığı için olabilir mi ? ya da döviz borcunu ödeyip sendikasyon sağlanamadığı için tahvil eurobond ihracı yeterince yapılamadığı için ? olay matematik ise madem dövizimiz yok neyi satıyoruz

Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    kitlere-botaşa döviz aktarıldığı için olabilir mi ? ya da döviz borcunu ödeyip sendikasyon sağlanamadığı için tahvil eurobond ihracı yeterince yapılamadığı için ? olay matematik ise madem dövizimiz yok neyi satıyoruz
    yukarıda yazdıklarımdan geleni satıyoruz işte hesabı yapabilirsin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bu arada ben hükümeti asla ama asla sevmiyorum ama 2 senedir ekonomistler ve muhalifler şu tarihte temerrüte düşeceğiz diyor kredi-döviz bulamayacağız diyor faiz artmazsa döviz düşmez diyordu ne temerrüte düştük ne dövizde ciddi dalgalanma oluyor laiklik elden gidiyehh irtica geliyeh muhabbetine döndü iş. gemisini yürüten kaptan dersek kör topal götürüyorlar şimdilik diyemez miyiz ? ya da bize bu hissiyatı verip seçimi kazanmaya mı oynuyorlar ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vob ,YAPMAYIN...

yapacaksanız da illaki LONG/FLAT olun...never,short...

Long-flatle 2 sistem bulunca buna uymalı...

Pirin dediği gibi:VOB YAPMAYIN .Aklınızı alırlar

Memetabi gelinceye kadar long...Abimiz zirveye işareti koyar..

Bendeki tüm sistemler 4 kasımdan beri alda...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Zamanı gelince GARAN dan,daha önce yabancılara satılanlar gibi-benzer bir hareket bekleyen var mı?

Tamam ,onlar kadar sığ değil ve onlar kadar agresif olmaz ama ...

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Zamanı gelince GARAN dan,daha önce yabancılara satılanlar gibi-benzer bir hareket bekleyen var mı?

Tamam ,onlar kadar sığ değil ve onlar kadar agresif olmaz ama ...
    bence olabilir .. çağrı sonrası garan eski garan değil bencede ... bankalar hala grafiksel olarak beni cezbediyor açıkçası ... zamanlama bence mevcut trendin sonlarında olabilir diye düşünüyorum ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 409/990 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •