ewet hocam adamlar tecrübeli ve bana göre ellerinde sıplatmak için çok iyi bir kağıt var,beklenti var teşvik var talep var...adamlar eğer iyi yön verirse çok iyi yere gidecez inşallah,ancak şu günlükçü lerden kurtulmak şart bence onlardan kurtulmak ve yaklaştırmamak için sertleşti,döktükten sonra kalan sağlarla direkleri dikmesini bekliyorum.....evet kimine göre hayal olabilir ama sonuçda benim hayalim beni bağlar kimseyi umutlandırıp al sat yaptırmasın.herkes kendi hayaline göre takılsın.
[emoji106]
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün panik yapıp diplerden satsaydık şimdi ağlıyor olacaktık, inşallah çok ky dökülmemiştir ama millet çok kötülediğinden satan çok oldu diye tahmin ediyorum. Bu düzeltmeden sonra iyi bir atak gelir diye ümit ediyorum. Yarın belli olur artık. Ytd...
2.80 üzeri kapatsaydı eski trendine dönme ihtimali yüksekti.Ama kapanıştaki alımlar olumlu .Bugün genel bi baskı vardı DZGYO KRSTL iyi verdiler DZGYO Tavandan % 10 eksiye kadar gevşedi.Alakaları yok ama üçü ön plana iyi çıkmıştı son günler.1/3 ini verdim alttan alırım diye ama zor gibi
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
İşlem hacmi son günlerde çok yüksek.hareketten önce nasıldı bilmiyorum ama.Mal topluyorlar mal mı çıkıyorlar belli değil.inş. topluyorlardır.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Zurnanın son deliğindesiniz ..
Grubun maliyeti 1. 20 / 1.40 arası ona göre hesabınızı yapın
Yer İmleri