Ne Ronaldoymuş bir gitti Real Madrid belini doğrultamadı..
Şampiyonalar ligi son 16 turunda ilk maçi 2-1 kazanan real Madrid , evinde 67. Dk’ya Ajax karşısında 3-0 geride giriyor .. 3 gol atamazsa Real Madrid elenecek.
Ne Ronaldoymuş bir gitti Real Madrid belini doğrultamadı..
Şampiyonalar ligi son 16 turunda ilk maçi 2-1 kazanan real Madrid , evinde 67. Dk’ya Ajax karşısında 3-0 geride giriyor .. 3 gol atamazsa Real Madrid elenecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Real Madrid 1 Ajax 4 Dk 73
Acayip maç oluyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Real Madrid 1 Ajax 4 MS
Ajax şampiyonlar liginde çeyrek finale yukseldi
Ronaldo > Real Madrid
Günaydın cafe
bir halt olacağı yok.
MELANIA TRUMP , Oklohoma / TULSA kentinde ki Bir FETHULLAH GULEN OKULU olan ''DOVE'' okulunu ziyaret etmiş ...
MART 4 /2019
https://twitter.com/FLOTUS/status/1102660848823296000
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
https://odatv.com/trumptan-ardi-ardi...-06031921.html
İktidarın uyduruk düşmanlar yaratmasına yeldeğirmenlerine savaş açmasına gerek yok, işte gerçek düşmanımız ABD karşımızda.
"Sen o F-35'leri al da uygun bir yerine yerleştir!" demesini bekliyoruz..
Üsler kapatılmalı NATO'dan çıkılmalı..
Yer İmleri