Sevgili pilotcuğum, sen bu pastada görülene inanıyormusun? İnanıyorsan 3 kere 3 lot al, ok mi?
PASTA
https://twitter.com/tagokturk/status/921000279885209600
Sevgili pilotcuğum, sen bu pastada görülene inanıyormusun? İnanıyorsan 3 kere 3 lot al, ok mi?
PASTA
https://twitter.com/tagokturk/status/921000279885209600
Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...
Bu haberler genelde:uçak kalkışa hazırlanırken mi yapılır...
Henüz Kuleden kalkış izni de gelmedi..mi?
YTD...
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/635975
DOSYALAR:
OLAGAN DISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI 2017-10-19
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA `BORSA
ISTANBUL``UNKONUYA ILISKIN YAZISINA CEVABEN; SIRKETIMIZIN PAYLARI
UZERINDE GERCEKLESTIGIBELIRTILEN OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI
ILE ILGILI OLARAK KAMUYAACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUM BULUNMADIGINI
BILDIRMEK ISTERIZ.`
|
açılış seansı derinlik
https://twitter.com/tagokturk/status/922719325529825280
Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
galip öztürkün icbt global a1 kapitalde en az 10 milyon lotu var alıpta kurtarmayın.
almayınnn.
6 aydır bu kağıdı takipteyim resmen çakıyor.
yukarıdaki yazıyı 16/10/2017 de yazmıştım taban yapmak üzereyken.
ogünden bu yana yazdığım tüm kurumlar kustu ben galip öztürk diye yazmıştım fakat malın fazlası mustafa murad kalanınmış gerçi yanlış sayımaz galiple birlikte hareket ediyorlar.
aşağıya 2 ekimden bu yana takas değişimini paylaşıyorum inceleyin.
ayrıca aşağıya 2 ekimden bu yana pastayıda paylaşıyorum oradaki metro alışlarını gale almayın çünki a1 kapital ve globalden sattı metroda mal yok diğer alanların hepsinin elinde duruyor.
ben şahsıma kredili işlem sonuna kadar günlük üç beşyüz lot alarak bir miktar pozisyon alacağım şunuda biliyorumki bu kadar malı yiyen tahta kolay kalkmayacak belkide biraz daha aşağıya süzülecek ama hiçbir tahtada spek dahil en dip ve en etepeyi kestiremez sabreden kazanır.
unutmayın her katil cinayet mahalline tekrar gelir.......
Yarın bir taban daha yapar sanırım![]()
Allah iki kuruşa göz dikenleri n colugu çocuğundan cikarsin
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri