Sayfa 41/342 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2730 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    O yazinizi okumustum, o zaman olmaz diye dusunuyordum ama oldu...Yeni durumda yorumunuz nedir ???
    Bu hissenin fiyatinin nerde durma ihtimali var sizce ???

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Takip ettiğim üç indikatör sırasıyla 95, 98.3 ve 98.6 değerlerini işaret ediyor. Bu rakamlar aynı zamanda 188 hareketine başlamadan önce gezindiği rakamlar, 95 özellikle güçlü destek. Dolayısıyla bu noktalara süzülerek temas edip yataya girmesini bekliyorum, daha düşmez belki ama çıkmaz da kanısındayım. Aşağıda 70-73 aralığı var ancak oralara gelmesi için önümüzdeki iki çeyrek falan kallavi zarar açıklaması gerekir ve bu pek mümkün değil diye düşünüyorum. Diğer yandan 150 güçlü destek, 120 güçlü destek derken ikisini de parçalayıp buralara geldi, bunu da unutmamak lazım. Temel olarak batırırsa 70'e de iner ama dediğim gibi bu pek olası değil bana göre.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

--sadece stok değişimini yapın yeter....
     Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --buyurun...ÜLKER...meydan sizin...

-hesabınızı yaptıktan sonra....aşağıdaki rakamlara göre ne kadar fark var onu da hesaplayın...

YALANCI İÇİN YALAN DEĞERLİDİR, HALK İÇİN İSE GERÇEK M.Üilker (çok büyük söz)...

Bana yalan söylemiş olman değil, artik sana inanamam sarsıyor beni.

F. Nietzsche
    ....sermaye piyasası yatırımcılarının hak ve yararlarının korunması, ufak bir burjuva kesimin meselesi gibi algılanmamalı, ülke ekonomisini doğrudan ilgilendiren sorunların kaynağı olduğu fark edilmelidir.....nitelikli yatırımcılara büyük görevler düştüğünü de belirtmeden geçmek istemem.
    Dursun Ali Yaz
    Son düzenleme : ft-2; 20-11-2024 saat: 01:21.

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    YALANCI İÇİN YALAN DEĞERLİDİR, HALK İÇİN İSE GERÇEK (çok büyük söz)...

....sermaye piyasası yatırımcılarının hak ve yararlarının korunması, ufak bir burjuva kesimin meselesi gibi algılanmamalı, ülke ekonomisini doğrudan ilgilendiren sorunların kaynağı olduğu fark edilmelidir.....nitelikli yatırımcılara büyük görevler düştüğünü de belirtmeden geçmek istemem.
    Dursun Ali Yaz
    Hocam bu bigieri onumuze koyup duruyosunda, biz bunlari anlamadktan sonra foruma getirmenin faydasi ne ??
    Sen acik acik bizi bigilendirsene, bu hissenin ederi şuan kac , onuuzdeki aylarda kac omasini bekliyorsun...

Net soruara hep kacamak cevap veriyorsun... Bak ustte sayin Culsuz borsaciya sorduk , tak ta tak cevap vermiş egip bukmemis... Biraz net ve sade ol yaaa

4.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Takip ettiğim üç indikatör sırasıyla 95, 98.3 ve 98.6 değerlerini işaret ediyor. Bu rakamlar aynı zamanda 188 hareketine başlamadan önce gezindiği rakamlar, 95 özellikle güçlü destek. Dolayısıyla bu noktalara süzülerek temas edip yataya girmesini bekliyorum, daha düşmez belki ama çıkmaz da kanısındayım. Aşağıda 70-73 aralığı var ancak oralara gelmesi için önümüzdeki iki çeyrek falan kallavi zarar açıklaması gerekir ve bu pek mümkün değil diye düşünüyorum. Diğer yandan 150 güçlü destek, 120 güçlü destek derken ikisini de parçalayıp buralara geldi, bunu da unutmamak lazım. Temel olarak batırırsa 70'e de iner ama dediğim gibi bu pek olası değil bana göre.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Tesekkurler, valla 150 den sonra hicbir destete oyalanmadi, bu gidisle 95 de zor gibi. 70 -80 arasinda bilancolari bekleyecek galiba

--bu soruya spek-tahta yapıcı bile cevap veremez...

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu soruya spek-tahta yapıcı bile cevap veremez...
    Zaten hiç bi şey bildiginiz yok boşa sayfalarca cart curt kafa şişirme... Al gulüm ver gülüm....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

--böyle bir söze rastladım...Hz. Ömer' e aitmiş...

Her kim ki, gerçeği bildiği halde, sureti haktan görünüp meselenin aksiyle davada hükmünü icra ederse, Allah da onun ocağını söndürür. /Hz.Ömer

....; ''Stoklardaki değişim ile satışların maliyeti kaleminin yüksek gösterildiğini ve bilançodaki satılan malın maliyeti yüksek gösterildiğini belirtmiş ve ilgili madde ile ilgili şerh düştüğünü belirtmiştir''....https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1280682

8.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Alvaverde defalarca dedi.. Herkes şahit zaten... Oda yalan yani...
    Hatta bir kaç. puan düşük borçlanmak için dedi....

Sayfa 41/342 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •