Sayfa 410/907 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Çalının ardından sonra bizi bu kadar uğraştıranların ardına geçmek nasip olur inşallah
    Acelesi yok hocam tutsunlar bakalım

Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yesil bursa Yazıyı Oku
    Acelesi yok hocam tutsunlar bakalım

Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tutsunlar valla Hiç sıkıntı yok rahat rahat takılıyorum. Hisseleri izlemiyorum bile Ekran kapalı Ya İhlas Başa Ya Kuzgun Leşe diyorum
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

3.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Tutsunlar valla Hiç sıkıntı yok rahat rahat takılıyorum. Hisseleri izlemiyorum bile Ekran kapalı Ya İhlas Başa Ya Kuzgun Leşe diyorum
    Al benden de okadar, biz ne hisselerde bekledik oturan boğa misali, hey gidi genclik günleri hey, gerci benim isim belli olmaz almisim satmisim herseyi yaparim lakin 3 4 sene unuttugum hisseler olmusturartik zoraki bazilari varki keyifle seyrediyorum cilgin bir kisrakmiscasina hoplayip ziplayan geri dusen hisseler bipmiyorlarki umursamiyorum ordaki parayi
    Ama ihlas oyle mi onu cok umursuyorum umarim gelecekte birgun gene yine yeniden kar ederek hayir duvasiyla spegimize selam ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Al benden de okadar, biz ne hisselerde bekledik oturan boğa misali, hey gidi genclik günleri hey, gerci benim isim belli olmaz almisim satmisim herseyi yaparim lakin 3 4 sene unuttugum hisseler olmusturartik zoraki bazilari varki keyifle seyrediyorum cilgin bir kisrakmiscasina hoplayip ziplayan geri dusen hisseler bipmiyorlarki umursamiyorum ordaki parayi
    Ama ihlas oyle mi onu cok umursuyorum umarim gelecekte birgun gene yine yeniden kar ederek hayir duvasiyla spegimize selam ederim.
    Umursamıyorum valla artık saldım gidiyor Yolumuz açık şarabımız bol olsun
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

5. -B elkim, diyom ki, yarın,
    -E kseriyatla, öle oluyo ya,
    -D *****n kuyruğunu koparırlar da,
    -E lin gavuru dunkof, agresif davranıp da,
    -L a la la la al,
    -L o lo lo sat,
    -İ lle de aynı huyunu belli ederse,

- şahsen 7-8 yıllık yükü BOŞALTABİLİRİM(hatta benim için 10 numara OLABİLİR)?!

6.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Umursamıyorum valla artık saldım gidiyor Yolumuz açık şarabımız bol olsun
    https://www.youtube.com/watch?v=m8ZlR53-aSU
    çalı arkasından gözetleyenleri de bir heycan sarsın o vakit artık eşşek hangi yöne gider bilinmez

7.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    çalı arkasından gözetleyenleri de bir heycan sarsın o vakit artık eşşek hangi yöne gider bilinmez
    Süper,elleri mahkum iblislerin.kis biter o yaz gelir.

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Sirenim nicesin? Altın kuru, keyfin yerinde galii. Ben de çalı arkasından heyecanla bekliyorum, bakali n'olcek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 410/907 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •