BEN DAHİL herkesin tuttuğu kendine :D Batılılara emperyal niyetlerini bildiğimden ömrümce hiç ısınamadım ama yiğidi öldür hakkını ver demişler adamların forumlarına bakıyorum bilgi akıyor bilgi yüklü karşılıklı saygı had safhada tabi bunda onların içten hesaplı taktiksel, soğukkanlı, ÇIKARCI VE yapmacık hareket edebilme yeteneklerinin de payı var bu da bir gerçek...
bizde ise tamam batılılara göre daha duygusal hareket ediyoruz, yapmacık davranamıyoruz Anadolu insanı olarak bu avantaj aynı zamanda dez avantaj duruma göre .... bizde mesala gözlemlediğim: odak noktası örneğin burada ford olması lazım her yönden ford sağdan soldan önden arkadan farklı bakış açılarıyla temel teknik projeksiyon her yönden ford lakin çoğu zaman odak noktası kayıyor ve mesele anında kişiselleşitirilip karşılıklı suçlamalara laf sokmalara iğneleyici alaycı usluba dönüşüyor (kastediğimm ironik uslup eğlenceli takılmalar değil ironiyi takılmayı severim neyi kasttetiğimi anlıyorsunuz :D) Gürselbb arkadaş bence tekniği muazzam bakış açşısını çok sevdim zihnimi açıyor, EMA 200 low EMA 200 high metodolojisi favorim sonra dudunun dikdörtgeneni takip etmekten kendimi alamadım diktörgenler zaten önemli de eskisinden daha fazla dikkat etmeye başladım - o kadar press yaptım takıldım hbk tahmini yapmadı orası gözümden kaçmadı tabi onu bir yere not ettim bir dahakine presi arttırıp hbk tahmini yapaması için oyun kuracam duduya burdan da ilan ediyorum :D ) sonra temel yönden katkıları olan burda adını saydığım saymadığım pek çok arkadaştan önemli ölçüde faydalanıyorum, VEL HASIL KELAM BRİBRİMİZDEN ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR...
Son düzenleme : logologo; 22-11-2024 saat: 00:32.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
herkesin tarzı kendine ne demiş ziya paşa barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkar ( fikirlerin açık ve net çarpışmasından hakikat güneşi doğacaktırBU İLERLEMEDİR... şimdi adını hatırlamadığım bir yazar da buna itiraz ediyor diyor ki yok yok bizde fikirler çarpışmaz, bizde müsademe-i efkardan ya kurşun çıkar ya sürgün :D haklı.... bu neden oluyor meseleleri kişiselleşitirdiğimiz için oluyor farklı görüşlere tahammul edemediğimiz için oluyor halbuki farklı bir fikir katıl katılma kendine göre eleştirel bri süzgeçden geçir ne kadar faydalanıp faydalanmayacağına karar ver geç ne olacak yani :D Saldırı posizyonu alıp tüm kuvvetle yüklenmenin ne anlamı var...
geçmişte ne yaşandı bilmem bir meseleye değinmeden geçemeyeceğim aslında gürselbb arkadaşın dediklerine kulak verseniz siz uzuncu arkadaşlar(bende uzuncuyum) bazı yönlerden ona kesinlikle hak vereceksiniz... dediklelrine ön yargısızca kulak verin ön yargıyla hareket etmeyin bence, ben yanlış anlamdıysam güselbb arkadaş ben diyor sermayenin çakılı kalmasına karşıyım, senede 1-2 hareket başarabiline çok şey katar.... human01 bu adam kesinlikle günlükçü olduğu için teknikçi değil olamaz ama hıuman01 kendi belirlediği başka bir mesele yüzünden huy kapmış ön ayrgı oluşturmuş ( kendince haklı olarak uslubu bozuk birini şu kişiyi savunmak sana mı kaldı diye bir ,ifadesi vardı humanın) halbuki gürselbb o kişiyi uslubu nedeniyle değil bazı ortak yatrırım fikirleri nedeniyle savunmuş umarım doğru anlamışımdır :D ) . yani başka bir mesele çok önemli başka bir meselenin anlaşılmasının birbilrlerini anlamanın önüne geçiyor...meseleler kişiselleştirildiği için...en büyük dez avantajımzı bu.... meseleleri kişiselleşitirmek bu da ön yargı oluşturuyor ve bu ön yargı karşılıklı birbirimizi anlamamızı engelliyor....
Bence Gürselbb günlükçülükten çok uzak sadece yatırım anlayışı al bekle ya da biriktir bekle değil bunda da kesinlikle haklı nedenleri var bence frodda en uzuncu kişilerden biri gürselbb ama hareketsiz değil... sadece çok kısa olmayan vadelerde dans ediyor ritme uyuyor... TEKNİK DE ÖYLE ASLINDA TEKNİĞE KULAK VEREN , onu duyabilen RİTMİNİ DUYAN ARA SIRA ONA EŞİLİK ETMEKTEN KENDİNİ ALAMAZ... mesala diyelim bir müzik çalışıyor çok hoş böyle duyuyorsunuz harika ama hareketsizsiniz, ama öyle bir nokta geliyor ki müzik öyle bir sizi cezbediyor ki müziğin ritmine kendinizi bırakıyorsunuz...sonra yeniden yerinize oturuyorsunuz :D Ey ahali anlamaya çalışın Gürsel arkadaşın hibrit bir yatırım anlayışı var, bazı şeylere körü körüne bağlı değil riteme uyuyor o kadar... ( keşke bende her zaman yapabilsem çoğu zsman hareketsiz kalırım belki de şimdiye kadar bunun zararını hiç görmediğim için ama tabi fırsatlar da kaçıyor bu da bir gerçek :D BEN BİRAZ ŞEY GİBİYİM RİTMİ DUYuYoRUM MÜZİK HARİKA BİR NOKTADA ÖYLE CEZBEDİCİ OLUYOR ki kalksam mı kalKmasam mı nasıl ritme ayak uydursam şu dansı mı etsem bunu mu etsem derken teknik te SAĞDAN SOLDAN bastırıyor kalk sende oyna DİYE BASKI yapıyor AMA ya IsRARLA YERİMDE OTURUYORUM ya da tam tamam kalkayım bari diyorum orkestra müziği kesiyor GİBİ çok nadir ritme uyuyorum... :D neyse) uzuncu kısacı temelci teknikçi bunlar birbirimize ön yargı oluşturmak için bir neden değil teknik ve temel birbirine zıd değil uzun kısa birbirine zıd değil teknik temeli uyuşturmaya çalışmak, değer ve fiyat farklarından fırsatları kovalamak bunlar kişiyi günlükçü yapmaz
neyse ben burda medeni ölçülerden ayrılmayan herkese ayrı ayrı saygılarımı sunarım :D
Son düzenleme : logologo; 22-11-2024 saat: 00:49.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
forum ahalisi bence barışın bu Selkago yla geçmişte noldu bilmem herkesin farklı farklı zmanalrı olur insanlık hali...şahsen gürselbb ye güveniyorum boş biri olamadığını sadece uslubla ilgili bir takım geçici sıkıntılar olduğunu düşünüyorum :D şurda sürekli yazan kaç kişi Var ztaen :D
Temettümüz hayırlı olsun.
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
Yer İmleri