BEN DAHÝL herkesin tuttuðu kendine :D Batýlýlara emperyal niyetlerini bildiðimden ömrümce hiç ýsýnamadým ama yiðidi öldür hakkýný ver demiþler adamlarýn forumlarýna bakýyorum bilgi akýyor bilgi yüklü karþýlýklý saygý had safhada tabi bunda onlarýn içten hesaplý taktiksel, soðukkanlý, ÇIKARCI VE yapmacýk hareket edebilme yeteneklerinin de payý var bu da bir gerçek...
bizde ise tamam batýlýlara göre daha duygusal hareket ediyoruz, yapmacýk davranamýyoruz Anadolu insaný olarak bu avantaj ayný zamanda dez avantaj duruma göre .... bizde mesala gözlemlediðim: odak noktasý örneðin burada ford olmasý lazým her yönden ford saðdan soldan önden arkadan farklý bakýþ açýlarýyla temel teknik projeksiyon her yönden ford lakin çoðu zaman odak noktasý kayýyor ve mesele anýnda kiþiselleþitirilip karþýlýklý suçlamalara laf sokmalara iðneleyici alaycý usluba dönüþüyor (kastediðimm ironik uslup eðlenceli takýlmalar deðil ironiyi takýlmayý severim neyi kasttetiðimi anlýyorsunuz :D) Gürselbb arkadaþ bence tekniði muazzam bakýþ açþýsýný çok sevdim zihnimi açýyor, EMA 200 low EMA 200 high metodolojisi favorim sonra dudunun dikdörtgeneni takip etmekten kendimi alamadým diktörgenler zaten önemli de eskisinden daha fazla dikkat etmeye baþladým - o kadar press yaptým takýldým hbk tahmini yapmadý orasý gözümden kaçmadý tabi onu bir yere not ettim bir dahakine presi arttýrýp hbk tahmini yapamasý için oyun kuracam duduya burdan da ilan ediyorum :D ) sonra temel yönden katkýlarý olan burda adýný saydýðým saymadýðým pek çok arkadaþtan önemli ölçüde faydalanýyorum, VEL HASIL KELAM BRÝBRÝMÝZDEN ÖÐRENECEÐÝMÝZ ÇOK ÞEY VAR...
Son düzenleme : logologo; 22-11-2024 saat: 00:32.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
herkesin tarzý kendine ne demiþ ziya paþa barika-i hakikat müsademe-i efkardan çýkar ( fikirlerin açýk ve net çarpýþmasýndan hakikat güneþi doðacaktýrBU ÝLERLEMEDÝR... þimdi adýný hatýrlamadýðým bir yazar da buna itiraz ediyor diyor ki yok yok bizde fikirler çarpýþmaz, bizde müsademe-i efkardan ya kurþun çýkar ya sürgün :D haklý.... bu neden oluyor meseleleri kiþiselleþitirdiðimiz için oluyor farklý görüþlere tahammul edemediðimiz için oluyor halbuki farklý bir fikir katýl katýlma kendine göre eleþtirel bri süzgeçden geçir ne kadar faydalanýp faydalanmayacaðýna karar ver geç ne olacak yani :D Saldýrý posizyonu alýp tüm kuvvetle yüklenmenin ne anlamý var...
geçmiþte ne yaþandý bilmem bir meseleye deðinmeden geçemeyeceðim aslýnda gürselbb arkadaþýn dediklerine kulak verseniz siz uzuncu arkadaþlar(bende uzuncuyum) bazý yönlerden ona kesinlikle hak vereceksiniz... dediklelrine ön yargýsýzca kulak verin ön yargýyla hareket etmeyin bence, ben yanlýþ anlamdýysam güselbb arkadaþ ben diyor sermayenin çakýlý kalmasýna karþýyým, senede 1-2 hareket baþarabiline çok þey katar.... human01 bu adam kesinlikle günlükçü olduðu için teknikçi deðil olamaz ama hýuman01 kendi belirlediði baþka bir mesele yüzünden huy kapmýþ ön ayrgý oluþturmuþ ( kendince haklý olarak uslubu bozuk birini þu kiþiyi savunmak sana mý kaldý diye bir ,ifadesi vardý humanýn) halbuki gürselbb o kiþiyi uslubu nedeniyle deðil bazý ortak yatrýrým fikirleri nedeniyle savunmuþ umarým doðru anlamýþýmdýr :D ) . yani baþka bir mesele çok önemli baþka bir meselenin anlaþýlmasýnýn birbilrlerini anlamanýn önüne geçiyor...meseleler kiþiselleþtirildiði için...en büyük dez avantajýmzý bu.... meseleleri kiþiselleþitirmek bu da ön yargý oluþturuyor ve bu ön yargý karþýlýklý birbirimizi anlamamýzý engelliyor....
Bence Gürselbb günlükçülükten çok uzak sadece yatýrým anlayýþý al bekle ya da biriktir bekle deðil bunda da kesinlikle haklý nedenleri var bence frodda en uzuncu kiþilerden biri gürselbb ama hareketsiz deðil... sadece çok kýsa olmayan vadelerde dans ediyor ritme uyuyor... TEKNÝK DE ÖYLE ASLINDA TEKNÝÐE KULAK VEREN , onu duyabilen RÝTMÝNÝ DUYAN ARA SIRA ONA EÞÝLÝK ETMEKTEN KENDÝNÝ ALAMAZ... mesala diyelim bir müzik çalýþýyor çok hoþ böyle duyuyorsunuz harika ama hareketsizsiniz, ama öyle bir nokta geliyor ki müzik öyle bir sizi cezbediyor ki müziðin ritmine kendinizi býrakýyorsunuz...sonra yeniden yerinize oturuyorsunuz :D Ey ahali anlamaya çalýþýn Gürsel arkadaþýn hibrit bir yatýrým anlayýþý var, bazý þeylere körü körüne baðlý deðil riteme uyuyor o kadar... ( keþke bende her zaman yapabilsem çoðu zsman hareketsiz kalýrým belki de þimdiye kadar bunun zararýný hiç görmediðim için ama tabi fýrsatlar da kaçýyor bu da bir gerçek :D BEN BÝRAZ ÞEY GÝBÝYÝM RÝTMÝ DUYuYoRUM MÜZÝK HARÝKA BÝR NOKTADA ÖYLE CEZBEDÝCÝ OLUYOR ki kalksam mý kalKmasam mý nasýl ritme ayak uydursam þu dansý mý etsem bunu mu etsem derken teknik te SAÐDAN SOLDAN bastýrýyor kalk sende oyna DÝYE BASKI yapýyor AMA ya IsRARLA YERÝMDE OTURUYORUM ya da tam tamam kalkayým bari diyorum orkestra müziði kesiyor GÝBÝ çok nadir ritme uyuyorum... :D neyse) uzuncu kýsacý temelci teknikçi bunlar birbirimize ön yargý oluþturmak için bir neden deðil teknik ve temel birbirine zýd deðil uzun kýsa birbirine zýd deðil teknik temeli uyuþturmaya çalýþmak, deðer ve fiyat farklarýndan fýrsatlarý kovalamak bunlar kiþiyi günlükçü yapmaz
neyse ben burda medeni ölçülerden ayrýlmayan herkese ayrý ayrý saygýlarýmý sunarým :D
Son düzenleme : logologo; 22-11-2024 saat: 00:49.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
forum ahalisi bence barýþýn bu Selkago yla geçmiþte noldu bilmem herkesin farklý farklý zmanalrý olur insanlýk hali...þahsen gürselbb ye güveniyorum boþ biri olamadýðýný sadece uslubla ilgili bir takým geçici sýkýntýlar olduðunu düþünüyorum :D þurda sürekli yazan kaç kiþi Var ztaen :D
Temettümüz hayýrlý olsun.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Yer Ýmleri