Sayfa 411/2317 İlkİlk ... 3113614014094104114124134214615119111411 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. nympheMel🧚*♀️
    @SibelA26449634
    ·
    3s
    Para inanılmaz el değiştirdi, diz altında şortları, ayaklarında tuvalet terlikleri olan mercedesli tipler fink atıyor Bodrum’da😒
    @erefefik

2. Alman Genelkurmay Başkanı:

"NATO ülkeleri olarak nükleer silah kullanmaya hazır olmalıyız!"
    Yakinda taktik nükleer silahlar kullanilabilir. Önce denize atar, ya da boş araziye atar. İnsanlar her zamanki gerizekalılıklariyla "acimadı ki" falan laubaliliklerine devam ederler. Sonra birden ve aniden bir sehrin üstünde patlayıverir.

4 ay once insanlarin belki de %95'i Ukrayna'da savas falan cikmaz diyordu. Belki de daha fazlası.
    Ben bu baslikta Ruslarin vuracagini yaziyordum. Normal şartlarda Ruslarin vurmasi hic mantikli degildi. Ama şartlar normal değil ki...Savaş başladi, Rusların kayiplarini gorenler, Ruslarin kaybedecegini, Rusya'nin parcalanacagini yazmaya basladilar.
    Fakat bu başlikta Rusya'nin bu savasi kaybetmesinin mumkun olmadigi , Ruslardan yana olunmasi gerektigi yazildi.
    Simdi de diyorum ki,, nukleer silahlarin patlamasi yakindir.
    Almanya'da nükleer silah yok diyebilirsiniz. Evet şuan yok.
    Ama dunyada en fazla nukleer hammadde stoguna sahip iki ulke Almanya ve Japonya'dir.
    Bunlarin butun planlari hazirdir. Abd ve Rusya'nin bile elinde olmayan, dunyadaki en gelismis balistik fuzeleri ve nukleer basliklari uretmeleri sadece 6 ay surer. Belki o kadar da surmez.
    Bu fuzelere "city buster" denir.
    @erefefik

3. Abdulkadir Selvi: "Millet istediği sürece Erdoğan üçüncü kez aday olur ve seçilir; hatta erken seçim kararı alıp dördüncü kez aday olabilir."
    Olmaz!!!...

Hukuk Devletinde olmaz. Kendi yazdığı anayasayı mı çiğneyecek ? Evet millet isterse olur, millet oy verir, Tayyip Agam da anayasayı istediği gibi yeniden değiştirir.

Millet meclisin beşte üçü kadar milletvekilini verirse, istediğini yapar. Buna da kimse laf soyleyemez. Ama millet beşte üçü vermiyor.
    Beşte üçü birak, meclisye çogunlugu saglamak icin Mhp'ye muhtaç.

Ancak Chp kabul ederse olur o. Yada Iyi Parti+ Hdp. Ikinci şik olmaz.

Ama Chp'nin ne yapacagi belli degil. Supheliyim. ))))))))))))))
    @erefefik

4. HTŞ Afrin'in Basufan,Fafartin ve Kabaşin köylerini Feylak Şam'ın çekilmesi sonucu ele geçirdi. Şam cephesi genel seferberlik ilan etti.
    Böyle bir saçmalık olamaz. Abd karıştırıyor orayı.
    @erefefik

5. ��â—Rusya, 15-30 Temmuz tarihleri arasında,Türkiye ve Yunanistan arasında ciddi bir gerilim beklediği gerekçesiyle, vatandaşlarını Ege bölgesi kıyı ve sahillerine gitmemeleri konusunda uyardı.
    Bugün bu haber yayıldı. Bir tane daha gözüme çarptı.

��ï¸Yüksel Hoş / Dr. (PhD)
    @yukselhos
    ·
    4s
    ��Arkadaşım Norveç vatandaşı bir subay ve Makedonya doğumlu. Kendisine demin bir brifingde bu yaz Yunan adalarına ve Türkiye kıyılarına gidilmemesi söylenmiş.

İnsanların duyumlarına dedikodu ve tevatür, devletlerin duyumlarınaysa istihbarat denir. Bekliyoruz bakalım gelişmeleri.
    @erefefik

6. DarkWeb Haber
    @Darkwebhaber
    ·
    1 sa
    İstanbul’da yarından itibaren ekmek 5 TL’ye satılacak.
    Dogru olmayabilir. Teyit edilmesi lazım. Sanmıyorum.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    https://kronos35.news/tr/subay-astsu...i-karari-daha/

Bakınız bir bulmaca. Sanki gözlerden kaçan, ufacık bir haberle bağlantılı.

Levent Göktas ve Tan Bey yurt dışına çıkmışlar.

Bir haber daha vardı. Kardak kayaliklarina cikan albay emeklisiyle, bir başka albay emeklisi Mustafa Onsel'in cezaevinde iskence yaptiklari iddialari.

Bu basligi takip edenler cozer bulmacayi.
    Bunu 10 gün önce yazmıştım. Şöyle bir yorum yapmıştım. Sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Oldukca sakıncali bir konu.

ayvagobeknuri ayvagobeknuri şu an forumda
    Gümüş Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    7,775
    Makarayı başa sarıyorlar.
    @erefefik

8. 🎯 Rus hava kuvvetleri, Suriye Irak sınırında, Tanf geçiş noktası yakınındaki hedefleri vurdu.
    🎯 Saldırıda çok sayıda YPG/PKK'lı öldü.
    Bravo. Güya Rusya ile karşı saflardayız. Abd ile ise müttefikiz.
    Rusya ile ittifak etmeliydik. Hala edebiliriz.
    @erefefik

Sayfa 411/2317 İlkİlk ... 3113614014094104114124134214615119111411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •