Sayfa 412/712 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Bu pastaya güvenmeyin arkadaşlar.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslına bakılırsa hiç bir pastaya güvenerek yorumlayarak gelecekle ilgili pilan yapılmaz hemşerim [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Aslına bakılırsa hiç bir pastaya güvenerek yorumlayarak gelecekle ilgili pilan yapılmaz hemşerim [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Aynen sevgili sancaktar

@İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Buradan döndüğümüze göre istikamet fena değil [emoji5]
    Umarım önümüzdeki hafta alımlar gelir ve gelecek güzel veriler ile daha güzel seviyelere doğru yelken açarız.
    Sırası gelmişken şunu da beyan edeyim, dünyanın en iyi grafikçisi filan değilim aman ha kalkıp yarın öbür gün ortak senin grafiğe bakarak yatırım yaptım, şöyle oldu böyle oldu filan demeyin ortaklar. Ben kendimce karalıyorum. Örneğin arada sırada üzerinde onaylanmış formasyonlar olan grafikler paylaşıyorum. O formasyonları zaten program kendi belirliyor, benim yaptığım sadece paylaşmak. Mühim olan o formasyon oluşumlarını çok önceden farkedip ona göre ufak ufak farklı seviyelerden toparlayıp sonra formasyon oluşup onaylanıp hedef fiyatlar belirdiğin de arkanıza yaslanıp yatırımınızın getirisini izlemek kalıyor. Bu meziyete sahip ustalar var ve onları saygıyla selamlıyorum.
    Biz daha “Çekirgeyiz” [emoji6][emoji4][emoji6]
    Herkese hayırlı hafta sonları dilerim.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Yok usta öyle senin, onun bunun yorumuyla zaten kimse yatirim yapmasin. Yatirima herkes kendi dusuncesiyle karar versin.
    Elite usta 1 aylik grafik tam dedigim gibi olmus.1-2 gun grafigin altina sarkmazsa grafige gore hedef 2.45 in ustunde. Oncelik aşagi sarkmamasi.burda kalici olmasi. Bence bu seviyelerde cok guclu alimlarada gerek yok. 2.20-30 arasinda zaten guclu alimlar kisa zaman önce geldi. o seviyeler örüldü.
    Bugunku artis umarim gözdeye bakipta yanci hesabi yukselmemiştir.
    Haftabaşı önemli bana göre. Yaşayalim görelim.

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Ulu Önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, aklı hür vicdanı hür biz gençlere emanet ettiği, laik, çağdaş ve demokratik Cumhuriyet’imizi koruyarak, yaşatacağımız, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine her durum ve şartta sahip çıkarak, geleceğe inanç, ümit ve aşk ile yürüyerek, ulusumuzun birliğine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ehemmiyet vererek, birlik ve beraberlik içerisinde, gurur ve kıvanç ile kutlayacağımız;

En Kutlu Bayramımız; 29 Ekim “CUMHURİYET BAYRAMIMIZ” Kutlu Olsun...

“Temeli büyük Türk milletinin ve onun kahraman evlâtlarından mürekkep büyük ordumuzun vicdanında akıl ve şuurunda kurulmuş olan Cumhuriyetimizin ve milletin ruhundan mülhem prensiplerimizin bir vücudun ortadan kaldırılması ile bozulabileceği fikrinde bulunanlar, çok zayıf dimağlı bedbahtlardır.

Bu gibi bedbahtların, Cumhuriyetin adalet ve kudret pençesinde lâyık oldukları muameleye maruz kalmaktan başka nasipleri olmaz. Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.

Ve Türk milleti emniyet ve saadetinin kefili olan prensiplerle medeniyet yolunda, tereddütsüz yürümeğe devam edecektir.”

/ Ankara, 1926.

@İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

7. Hayırdır musterimi çıktı ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    Hayırdır musterimi çıktı ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Millet sağlı sollu birbirine girişiyor sanki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    garanti den 1 milyon üzeri alım var. Büyük büyük lotlar alınıp satılıyor. Millet çıldırdı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

Sayfa 412/712 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •