Sayfa 412/692 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Eyvallah sayın ŞEKERLİ, savaş naraları arttıkça gıdalarda hareket bitmez. Sağlam kağıtların yanına ara ara çürük de atmak lazım ki sağlamın değeri anlaşılsın. Sırf iyi kağıtta olursanız iyinin değerini bilemez yanlış bir hamle ile elinizden kaçırırsınız. Bir çeşit motive yani. Neticede her şey nasip, veren de alanda Allah. Rakının dibine vururum ama bu gerçeği hiç unutmam...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Bankalara ne oldu bilen var mı

Adamlar bizim traderlarin yüzünden marjı daraltılmış.kagit sıkıştı kaldi

4. Sn. GP bugün meşgul bir gün çok bakamadım, şimdi bakma imkanım oldu. Sabah A1 ve Bank of beraber aldılar sonra satışa geçtiler. Tahta dengeli ancak her zaman gördüğümle hareket etmek istemem bazen de gösterilenin oyun olma ihtimali var. 0.92-0.95 marjı onlar için yetersiz ise benim için de yetersizdir beklemeyi yeğlerim. YTD

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Sayın tahminci patlayan mayınları doldurup tekrar döşemek mümkün ama bi isteksizlik var içimde sizin görüşünüz ne acaba?
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sn. GP bugün meşgul bir gün çok bakamadım, şimdi bakma imkanım oldu. Sabah A1 ve Bank of beraber aldılar sonra satışa geçtiler. Tahta dengeli ancak her zaman gördüğümle hareket etmek istemem bazen de gösterilenin oyun olma ihtimali var. 0.92-0.95 marjı onlar için yetersiz ise benim için de yetersizdir beklemeyi yeğlerim. YTD
    Çok teşekkürler.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sn. GP bugün meşgul bir gün çok bakamadım, şimdi bakma imkanım oldu. Sabah A1 ve Bank of beraber aldılar sonra satışa geçtiler. Tahta dengeli ancak her zaman gördüğümle hareket etmek istemem bazen de gösterilenin oyun olma ihtimali var. 0.92-0.95 marjı onlar için yetersiz ise benim için de yetersizdir beklemeyi yeğlerim. YTD
    Sizin bu tahmininiz üzerine kapanışta doldurdum mayını ve iki kademe ileri döşedim)

7. Son 2 gündür hacim yerlerde. Genelde trend değişikliği öncesinde olur bu tür davranışlar. Güçlü ve nispeten diğerlerine göre uzun bir yukarı bar gerekli hisseye. Zurnanın zırt dediği yerler burası...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Son 2 gündür hacim yerlerde. Genelde trend değişikliği öncesinde olur bu tür davranışlar. Güçlü ve nispeten diğerlerine göre uzun bir yukarı bar gerekli hisseye. Zurnanın zırt dediği yerler burası...
    Bugün olur inşallah diyecemde genelde bu hissede cumaları yapmıyorlardı eskiden.

Sayfa 412/692 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •