Sayfa 412/614 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Neresine alındın ortak, kusura bakma . Benden kötü niyet bekleme burdaki en mağdurlar dan biriyim kimseyide kıırmak istemem
    spekcim dediniz ya ona sayın Mi16 .
    şaka bir yana foruma sizlerle arasıra sohbet eder birlikde stres atarız diye girdim.takılıyorum işde kendi yarıçapımda sayın Mi16 siz benim yazdıkalrımı çok ciddiye almayınız.Ama sizin teknik düşüncelerinizi önemsiyorum dediğim gibi arasıra paylaşırsanız sevinirim bugünkü gibi.saygılar.

not:kendim teknik çalışmayalı uzun yıllar oldu ama teknikci dostların görüşlerine saygılıyım sayın Mİ16

y.t.d.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    spekcim dediniz ya ona sayın Mi16 .
    şaka bir yana foruma sizlerle arasıra sohbet eder birlikde stres atarız diye girdim.takılıyorum işde kendi yarıçapımda sayın Mi16 siz benim yazdıkalrımı çok ciddiye almayınız.Ama sizin teknik düşüncelerinizi önemsiyorum dediğim gibi arasıra paylaşırsanız sevinirim bugünkü gibi.saygılar.

not:kendim teknik çalışmayalı uzun yıllar oldu ama teknikci dostların görüşlerine saygılıyım sayın Mİ16

y.t.d.
    Evet burda tahtayı yapan kimse ona karşı kötü duygular besledim 2 yılda epeyde büyüdü. Yapacak bişi yok şirkete inandık aldık çoo güzel şirket. Kötü patron ve speği var el birliği ile mağdur ettiler küçük yatırımcıyı. Geçen sene 50 cente aldığımız malı bu sene 0,27 cente almıyorlar. Neyse bunları çok yazdık. 4,65 üstünde kapanışlarda olumluya döneriz. Yoksa beklemeye devam

Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Evet burda tahtayı yapan kimse ona karşı kötü duygular besledim 2 yılda epeyde büyüdü. Yapacak bişi yok şirkete inandık aldık çoo güzel şirket. Kötü patron ve speği var el birliği ile mağdur ettiler küçük yatırımcıyı. Geçen sene 50 cente aldığımız malı bu sene 0,27 cente almıyorlar. Neyse bunları çok yazdık. 4,65 üstünde kapanışlarda olumluya döneriz. Yoksa beklemeye devam
    Sizi çok iyi anlıyorum sonuçta sermaye dediğimiz stoklanmış emekdir.Tez zamanda kaybınızı çıkarmanız ve + bakiyeye geçmenizi dilerim Rabbimden sayın Mi16

4. Sağol varol ortak hep beraber inşallah ��

5. Aha b.ku yemiş tahta. Umudumuz haftaya artık fena kırdı destekleri

6. Her şartta düşebilen tek hisse piyasa çıkarken düş , yatayda yine düş , düşerken kudurarak düş. Anlamak mümkün değil neden bu heves ?

7. Bundan daha güzelleri yapılabilir

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku

Bundan daha güzelleri yapılabilir
    Belki yapıyorlardır abi, nerden biliyorsun😅

Sayfa 412/614 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz