Sayfa 413/651 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Asilefe Yazıyı Oku
    Her ortamda şirket battı algısı olusturuluyor. Bunuda kasıtlı yapıyorlar. Gerek TV ye çıkıp konuşarak, gerek medyayı kullanarak( Hürriyet borsa gündem gibi), gerek formlarda kendi adamlarına yazdırarak(satilmişlar). Bütün bunlar benim hisse hakkındaki düşüncelerimi değiştiriyor. Burada büyük oyunlar oynanıyor. Nasıl Bimeksi değerinin üstünde pazarladirlarsa yine aşağıdan alıp bir vurgun daha yapabilirler. Tamamen kendi düşüncemdir.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarına Katılıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Asilefe Yazıyı Oku
    Her ortamda şirket battı algısı olusturuluyor. Bunuda kasıtlı yapıyorlar. Gerek TV ye çıkıp konuşarak, gerek medyayı kullanarak( Hürriyet borsa gündem gibi), gerek formlarda kendi adamlarına yazdırarak(satilmişlar). Bütün bunlar benim hisse hakkındaki düşüncelerimi değiştiriyor. Burada büyük oyunlar oynanıyor. Nasıl Bimeksi değerinin üstünde pazarladirlarsa yine aşağıdan alıp bir vurgun daha yapabilirler. Tamamen kendi düşüncemdir.

Bimeks in sahipleri mi oluşturuyor algı yı yoksa rakipler mi ?Sahipleri niye fırsat veriyor o zaman.Karışık durum.!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Asilefe Yazıyı Oku

Bazen gercek, en net gordugun seydir.

4. Arkadaşlar aynı gemide aynı durumdayız şu an sağlıklı düşünemiyoruz benimde maliyetim çok yüksek nerdeyse 4 te 1 e düşmüş batsa ne kaybederim bu saatten sonra, dönse paramı kurtarabilirmiyim stres sıkıntı adamlar bizi çok kötü bir duruma soktular bu tarz forumlarda da iyi niyetli insan bulmak çok zor özellikle böyle puslu havalarda moral bozmak çıkar sağlamak amaçlı yazılar yazılıyor dün yazmıştım yeşil kap haberli pazar değişikliğine gitmiş 0.70 leri görmüş bugün 36 Bmekste bu ışık var mı? Görünmüyor bir umut bekliyoruz ama herkes kendi kararını kendi versin faydalı yorum yapan arkadaşlara yeniden teşekkürler bunun dışındakiler ise içindeki niyet ne ise Allah 2 katını versin.

5. Öğleden sonra 25 lerle tanisacagiz gibi 26 daki satışlar cogalinca karşılayan olmayınca tanisacagiz gibi görünüyor

6. Bütün bu haberleri kedileri yaptırıyorsa hesap büyük ve gelecek parlak mı demek istiyorsunuz.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Gerçi haberler rakip yayınlardan çikiyor

8. Onlarda bir an önce batırmak mı istiyorlar.Acaba

Sayfa 413/651 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •