Şu tabloya bakınca Stellantis yatırımının ne kadar önemli bir yatırım olduğunu daha iyi anladım....
Önceki görüşüm de hisseye kısa vadeli pozitif etki yapacağı idi ama orta vadede hisseye pozitif etki yapacağı çok açık...
Tofaş Oto cu arkadaşlar umarım rekabet kurumundan gönlünüze göre bir karar çıkar....
Sizin için önemli...
Hisseye ilaç gibi geleceğini düşünüyorum....
Ben de sırf bu beklenti için uygun yerden Tofoş Oto cu olmayı düşünüyorum...
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
topikteki çok değerli tofaş oto hissedarı olan arkadaşlar evet tofaşta pazarpayı daralması var satışlarda düşme var bu olumsuzluğu piyasa fiyatladı yaklaşık zirveden %40 oranında düştü. bu düşüşte stellantis olayının 16 milyar ödeme yapılmasına rağmen 10 aydır rekabet kurulu tarafından kasıtlı olarak geçiktirilmesinin en az %15 lik payı vardır.%25--30 düşeceğine yüzde 40 oranında düştü.ben rekabet kurumunun taraflı yanlı ideolajik bağnazlık nedeniyle bunu kasten yaptığına inanıyorum bu benim düşüncem. yanlışta düşünmüş olabilirim.keşke yanlış düşünmüş olsam bunu çok isterim. çünkü bu aziz milletin bir ferdi olarak adalete ,hakkaniyete çok susadık.lütfen moralinizi bozmayın koç gurubu cumhuriyetine ve ortaklarına devletine hainlik etmez. saygılarımla bol kazançlı günler hepimizin olsun.
sayın habalaya çok teşekkür ederim
Yer İmleri