bence dolarda dün dip görüldü ama son bir dipten inci çıkarmaya gidebilir merkez öncülüğünde...
dün 10,30 dan nasıl aldıysak bugünde tetikte beklicez...
bedava paraya hayır demeyiz...
bence dolarda dün dip görüldü ama son bir dipten inci çıkarmaya gidebilir merkez öncülüğünde...
dün 10,30 dan nasıl aldıysak bugünde tetikte beklicez...
bedava paraya hayır demeyiz...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Deniz Hocam çok güzel açıklamış...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...0091&page=1060
rakam gerçek daha da fazlasını göreceğiz. biz profesyoneller bile stoploss oluyoruz. hatta kol bacak kesiyoruz. millet o panikle ne yapar tahmin ediyorum. tabiki daha da düşer diye koşa koşa bozduruyor bir kısmı da dem sistemini beğendiği için geçiyor. buna iktidar destekçilerini de eklersek ortaya kombo çıkıyor.
128 milyar satıldı da kur %10 düşmedi. anca dengede tutulabildi.
mb doviz satıyor da düşüyor lafları lafügüzaftır.
geçen hafta gözümüzün önünde 1 milyar sattılar da yarım saatte kur zirve tazeledi. hepimiz burdaydık. dalga geçildi. tekrar kampanya yapsın da alalım diyenler oldu.
ama şimdi 7 milyar ile %50 düşürüldüğünü savunuyorlar. şakkadanak teorisi ile dalga geçenler teoriye inanır olmuş. bu kadar kolaysa bi 7 daha sat 5 liraya düşsün bakalım düşüyor mu?
bu rakamlardan TL longla bakalım fx'te usd/trl paritesinde 7 değil 700 milyar doları 24 saat içinde hüpletirler. daha yok mu diye de beklerler. 7 milyarı para sanıyorlar.
Koç Holding için hedef fiyatımızı iştiraklerin değerlemelerinde yaptığımız güncellemelere dayanarak
%38 yukarı yönlü revize ediyor ve 45,6 TL'ye yükseltiyoruz
TUPRS 169 TL'den 241 TL'ye (AL), FROTO 241 TL'den 340 TL'ye (AL), TOASO 63 TL'den 97 TL'ye (TUT), TTRAK 240 TL'den 293 TL'ye (AL), OTKAR 351 TL'den 444 TL'ye (TUT) ve ARCLK 45TL'den 74TL'ye (AL) revize edildi.
(İş Yatırım)
cuma günü tüm koç kağıtlarını tabana yollayan işyat değil miydi?
Bugün günah çıkartıyor olsa gerek..
Sevgili dostlar,
viob, forex kumardır. Tövbe edin ve uzak durun.
Ben 2010 yılında tövbe ettim.
Şimdi temizim.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri