Sayfa 415/802 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Pazartesi borsa var mı?

2. Denizli ihracat sektörel ihracat rakamları
    Alt resim.diger paylaşmayı yapamıyorum.idare edin
    https://mobile.twitter.com/Otoritati...563264/photo/2

3.  Alıntı Originally Posted by kartel5 Yazıyı Oku
    Denizli ihracat sektörel ihracat rakamları
    Alt resim.diger paylaşmayı yapamıyorum.idare edin
    https://mobile.twitter.com/Otoritati...563264/photo/2
    İşte bu yüzden 4 gözle bekliyoruz bilançoyu 👍 Kesinlikle YTD

4. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''2012’den bu yana beyaz eşya sektöründe 12 milyar liralık yatırımı teşvik ettik ve 10 bine yakın ilave istihdam oluşmasını sağladık. Beyaz eşyada sahip olduğumuz küresel üstünlüğü, pazar payımızı kaybetmemek çok önemli'' dedi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; Bakan Varank, 'Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Yönetim Kurulu Toplantısı'na video konferans ile katıldı. Bakan Varank, salgının seyri ve gelen talepler doğrultusunda üretimin tamamen durdurulması gibi bir yaklaşımlarının olmadığının altını çizdi. Varank, ilk günden itibaren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yerinde ve zamanında adımlar attıklarını belirterek, "Beyaz eşya, Türkiye’nin yüz akı sektörlerinden bir tanesi. Üretim hacminiz, cironuz, katma değere ve ihracata katkınızla ülkemizin kalkınmasında öncü rol oynuyorsunuz. Mükemmele yakın işleyen tedarik zincirleriniz sayesinde; Avrupa’nın birinci, dünyanın ikinci üretim üssüyüz. Ar-Ge’ye verdiğiniz önem, patent sayılarında da kendini gösteriyor. Türkiye’de en fazla patent sayısına sahip sektör beyaz eşya sektörü" dedi.

"Normalleşmeye geçişle ilgili olumlu sinyaller alıyoruz"
    Salgının seyri ve gelen talepler doğrultusunda üretimin tamamen durdurulması gibi bir yaklaşımlarının olmadığını ifade eden Varank konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Finansa erişim alanında, kamu bankalarımız sektör ayrımı olmaksızın işe devam kredileri açtı ve finansman destekleriyle esnafımızın yanında durdu. Hasarın boyutlarını minimuma indirmek ve bu dönemin sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Otomotiv ve tekstil sektörlerinden, normalleşmeye geçişle ilgili olumlu sinyaller alıyoruz. Gıda, kimya, ilaç ve ambalaj sanayi güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor."

Gıda, kimya, ilaç ve ambalaj ile ilgili açıklamasi dikkat çekici..

5. Pazartesi borsa açık

6. Arkadaşlar günaydın hayırlı haftalar bol kazançlar

7. Sanada Saolasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,190
    ayağa kalksan artık bu kadar süründüğün yetmez mi acsel?:)Bilançoda zarar mı var da bu bedbinsiz?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 415/802 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •