Originally Posted by
Serkalgo
Siyasi ön yargı, tarafgirlik duyguları ile finansal piyasaları değerlendirenlerin son yıllarda nasıl çuvalladığının sayısız örneğini gördük. Bu zevat borsa 80 bine düşünce 50 bin olacak diye mal almıyor, 120 olunca da aynaya bakıp ben nerede hata yaptım diyeceği yere haset ve fesat duygularınıda ekleyerek olmadık absürt şeyler yazmaya devam ediyor. Ülkemizde makul insan sayısı çok azaldı, özellikle finans piyasalarında bu sayı daha da az. Mesela ben son yıllarda yapılan pek çok şeyi yanlış buluyorum ancak Turkcell operasyonunu da yapılan en doğru işlerden biri olarak görüyorum. Makuliyet çerçevesinde değerlendirme hassasiyeti, siyasi görüşlerimi yaptığım işe karıştırmamaya çok özen gösteriyorum. Bunun sonucunda da çok şükür işimde başarılı olduğumu düşünüyorum. Sonuçta bu işi para kazanmak amaçlı yapıyorsak parayı kazanan haklıdır!
Siz siz olun hayatta objektif olun, bunun katmadeğerini muhakkak göreceksiniz. Saplantılı, ön yargılı insanlar hayatın hiçbir alanında başarılı olamazlar.
Baştan sona doğru katılmamak elde değil; fakat - para kazanan haklıdır - sözünüze katılmıyorum keşke yazmasaydınız onu. Saygılar
Ne günlere kaldık ey Gâzi Hünkâr, Katır mühürdâr oldu, eşek defterdâr!
Yer İmleri