Sayfa 415/999 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu
    YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/739670
    Toplamda 1 milyon tl ya da karşılığı paran varsa, şu anki oranlara göre güzel seçim.
    İhrac edildi ve satıldı..Şuan ordan alamaz...Ancak elindeki tahvili biri satarsa alabilir...Bugun baya telefon trafiği yaptım...

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    İhrac edildi ve satıldı..Şuan ordan alamaz...Ancak elindeki tahvili biri satarsa alabilir...Bugun baya telefon trafiği yaptım...
    TRFZORF12010
    Zorlu Faktoring
    Sabit Kuponlu
    Vadeye kalan gün: 329
    %31.50 den satışa çıkmış. Şu an ikinci el piyasada %31.41
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu: DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/738260
    Deniz yatırıma bir sormak lazım ikinci el piyasada var mı?

3. Vakif ari hesap para bloke tutari varmi? Gunluk faiz hesaba yatirilirmi

4.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    faizciler bu ülkde yatarak müthiş para kazanıyor. hiç birimiz bir kuruş kazanamıyoruz. debeleniyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz ama kazanamıyoruz.hepimizin gözü faizcilerde. bu faturayı birisi ödeyecek !
    Faizci zarar yazıyor. Ben borsaciyim arada faize park etmiştim ama çok bayık reel bir kazancı da yok bence, çıkıyorum artık faizden %50 borsadayım faize gireceğime keşke sağlam şirketlerden bono veya eurobond alsaydım diyorum neyse şimdilik devam.

5.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    TRFZORF12010
    Zorlu Faktoring
    Sabit Kuponlu
    Vadeye kalan gün: 329
    %31.50 den satışa çıkmış. Şu an ikinci el piyasada %31.41
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu: DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/738260
    Deniz yatırıma bir sormak lazım ikinci el piyasada var mı?
    Sormak lazım...Ben bir kaçını sordum onlar da ikinci elde yoktu dedi..Tahtaya fiyat girmek lazım dedi vs..Cok da ilgilenmiyorlar...Sanırım ısrar etmek lazım..

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    nitelikli yatırımcı için gönderilen formu okudum ve reddettim anaparayı bile kaybetme riski varmış ve bunu bildiğimi ve imzaladığımı gösteren bir kağıt yolladılar imzalayamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    nitelikli yatırımcı için gönderilen formu okudum ve reddettim anaparayı bile kaybetme riski varmış ve bunu bildiğimi ve imzaladığımı gösteren bir kağıt yolladılar imzalayamadım.
    Nerden gönderdiler..Ben yapıkredi menkulu aradım, muhattap bulamadım. Paran isvicrede değilse, her türlü kaybetme riskin var.

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Nerden gönderdiler..Ben yapıkredi menkulu aradım, muhattap bulamadım. Paran isvicrede değilse, her türlü kaybetme riskin var.
    Garanti bankasından... Anladığım kadarıyla bonosunu aldığın firma batarsa sende anaparanı kaybedersin bu nedenle firmanın finansal durumunu senin bildiğini kabul ediyorlar yani işler yolunda giderse söylenen parayı alırsın deniyor. ben öyle anladım

Sayfa 415/999 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •