Sayfa 415/672 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. halkın emaneti olan işbankın bu iştiraklerindeki anormal durum chp ye rapor ediliyormu..genel merkeze..kışıçdaroğlunun haberi varmıdır..olan abidiklerden....çok önemli kim bunlar..sandık sendika üyesi çalışanların yönetiminde chp denetiminde olanlara bakın.***borsa ve Türkiye tarihinde bir ilk..borsadan borsa paylarının organize beleş fiyuatlı bir kısmıda şirket parası ödenen te eemem tüü den EL DEĞİŞİM**kim verdi bu kararları acaba.görmeyin duymayın ****çok önemli..sırada işgyo mu..
    geleceği söylenen işfinanscı o dönem suatla beraber başarılı bir operasytona imza atmış biri..işbanka iştirak üzerinden yeni bir ortak kazandırdılar tarihe geçtieler.**....araştır izle...zaman**tabiki zaman***devam **
    yeni ortağında şans işte bahtı açık yüzlerce milyon hisse kazancı ..misler gibi...ohhhhhhh..
    bu arada işfinansın hali ortada..tam madara vaziyete girdi..
    işgyo da peşinde ardında datskb....
    petrol ofişsi travması işdoğanlı.**iştimli şişecamda ortaklı area travması zeytinci izdemir falan derken işfinans işgyo...tskb de sırada gibi...kim bunlar.....k.y darmadağın nasıl edildi..telepatik gücü olan **varmıdır bu hisselemelerin peşine ??taKILMIŞ....misler gibi.çöküşe devam
    0,28 lerde d.değeri borsada yok .başka.....batık ihlas bile 0,5 lerde...kombine organize bir spek**güçlü..kimse dokunamıyor***??veya şimdilik.****

2. sandık sandık yumurta sakın bizi unutma ..sandığa koydum üzüm ..falan filan...

3. Twitter'dan alıntıdır:

"İngiltere deki toplantıda yabancı yatırımcılara bistrin gidin dedik herhalde piyasamızdan, o gün bu gündür olay ciddileşti����."

4. Eğer forumdaki herkes kağıt düştükçe ben gibi ortalama maliyeti düşüreyim diye bu kağıda para yatırıyorsa yakında yönetim kurulunu forum üzerinde toplamaya başlarız bence. Bu ne arkadaş bu diplerin bir sonu yok mu. Düştü diye alıyoruz iki kademe daha düşüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by iki.ustuste Yazıyı Oku
    Eğer forumdaki herkes kağıt düştükçe ben gibi ortalama maliyeti düşüreyim diye bu kağıda para yatırıyorsa yakında yönetim kurulunu forum üzerinde toplamaya başlarız bence. Bu ne arkadaş bu diplerin bir sonu yok mu. Düştü diye alıyoruz iki kademe daha düşüyor.
    Onlardan biri benim

Artık kestim almayı

İflas ederse atıyorum 10 lotu olana ne kadar para ödenir? Bari öyle parayı kurtarsak birazını

6. 0,92 mi o?

7.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Onlardan biri benim

Artık kestim almayı

İflas ederse atıyorum 10 lotu olana ne kadar para ödenir? Bari öyle parayı kurtarsak birazını
    İflas etse ya da faaliyeti sonlandırsa köşeyiz. pay başı en az 3tl düşer. Şirket faal olduğu icin bu fiyatlarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    İflas etse ya da faaliyeti sonlandırsa köşeyiz. pay başı en az 3tl düşer. Şirket faal olduğu icin bu fiyatlarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    böyle bir case ancak Türkiye'de olur herhalde batsın inşallah o zaman

Sayfa 415/672 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •