Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
AkParti, 15 maddelik yeni ekonomi teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu. Vergi borçları yeniden yapılandırılıyor. Bazı kamu kurumu niteliğindeki meslek odalarına olan borçlar yeniden düzenleniyor. Düzenleme ile esnafa sicil affı gelirken, kredi borçlarını zamanında ödemeyen olumsuz kayıtlar dikkate alınmayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz: Ben sevgili Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sermayesi düşük dolandırıcı şirketlere de bir el atsalar 20 yıldır düşük sermaye ile milleti kandırıyorlar!Altlarındaki araba sermayenin 2 katı ama gel gör ki hala onlarını götünü kurtarıyorlar!Adam ne yapacak vergi borcu ayağına yeni ev araba alacak aynı damadın faizi düşürüp inşatçıların elindeki konutları fahiş fiyata alan mallar gibi!Sonra ne oldu batıyoruz kötüyüz diyen konutçu müteahhit sattığı paraları dolara çevirdi sonuç her iki durumda öpüldük!!!
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Şaka
Yapılandırma devrede yine
Dışardaki parayı getirin diyorlar ,dışarı dolar gidiyor.
Düzelemiyeceğiz bunlarla 4 milyon memur olmuş.
Süriyelileri okutuyoruz besliyoruz içerde dışarda 10 milyon kişi.
Mutahitlerimiz var dolarla ödediğimiz artı abd enflasyon farkından bile yüksek yıllık artışlarla
Mafya,tarikat,cemaat üçgeni var.
Var oğlu var geçmişte olmayan pek çok hususda var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Başka yer bulamamışlar...
salda gölüne mescit yapılacağı müjdesi
https://eksisozluk.com/salda-golune-...a=popular&p=16
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Filozof'a ek olarak yeniden değerlendirmeleride güncel rakamlara çekelim bunlar varmı bilemiyorum.
20/25 yıl önceki arsa değeri ile bilançoda.Arsalar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri