Sayfa 416/987 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. yahu bunun hastanesi mağazası var...
    ağır sanayisi, 5-7+ milyon fatura ödeyeni var..
    bu adamların kar marjı belli..

yapsaydın her ay 10 15%
    127% demek dolarda batışa oynadıkları gibi
    gene batırmaya dönüyor..

varmıydı elektrik maliyetinin 127% artacağını öngören planlamacı ?
    çiftçi mesela, sulama elektriği, patates..
    gübresi mazotu... pahalı satar demiyorum.. satacak şey ekebilecek mi diyorum.

ağacın gövdeye dokunmadan kökünü kesiyorlar

2. Toplumun bir kısmını diğerinin vergileriyle finanse etme dönemininde sonuna geldiğimizi düşünüyorum,adamın 150 tl ye dek olan elektrik faturasını devlet,dolayısıyla vergi verenler üstlenecek birde bütün yükümlülüklerini düzenli olarak ifa eden vatandaşın aralıkta 400 tl gelen faturası ocak 2022 de 800 tl gelecek,yok öyle yağma..

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Toplumun bir kısmını diğerinin vergileriyle finanse etme dönemininde sonuna geldiğimizi düşünüyorum,adamın 150 tl ye dek olan elektrik faturasını devlet,dolayısıyla vergi verenler üstlenecek birde bütün yükümlülüklerini düzenli olarak ifa eden vatandaşın aralıkta 400 tl gelen faturası ocak 2022 de 800 tl gelecek,yok öyle yağma..
    Bu düzen bu adamlar tarafından kuruldu ve adamları Muhalefetinde desteği ile 20 yıl iktidar yaptı...Yapmaya da devam edecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yeni yılda 15 Temmuz Şehitler ve FSM köprülerinde ücretlendirmenin çift yönlü yapılacağını açıkladı.https://www.gazeteduvar.com.tr/bakan...-haber-1547579
    bu doğru mu yahu ?!!
    doğru ise yıllardır yapılmayan bir şeyi başardıkları için tebrikler

5.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    İnanıyorum ocakta eksi enfilasyon olecek
    Dedi adam 31 aralık günü ahaberde.
    Eksi gelecek demekki....
    Ni ye şaşiriyorsunuz...

Şimdiden belgeler hazirsa adam ne desin, yalan mi soylesin goz göre göre, okumuş demekki biyerde, topluma soyluyor...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. İki yönlü ücret almaya olanak sağlayan sistem kurulduğunda dönemin Ulaştırma Bakanı "Bu güvenlik amacıyla kurulan bir sistemdir. Bu kesinlikle çift yönlü ücretlendirmeye yönelik yapılan bir işlem değildir." demişti.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Dev holdingler Londra'ya 500'er Milyon TL gönderiyor; MASAK inceliyor

Dolari kimin indirip cikardigi belli oldu gibi

https://www.patronlardunyasi.com/hab...celiyor/259011
    pokerde açık el oynanmaz. onlar değil.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Türkiye'de son bir yılda milyoner sayısı yüzde 65 arttı, yardıma muhtaçlar iki katına çıktı

https://www.indyturk.com/node/454611...a%C3%A7lar-iki

Hala fakir fukara bunları destekliyor ben buna anlam veremedim!!!!!!!!!!!!
    Türkiye' de eski model bile olsa üst segment otomobil , suv kesinlikle kullanmam . renault , ford alt modelleri yeterli. honda ile toyotanın tasarımlarını beğenmiyorum , fiata alerjim var , agnelli'lerle tersoyuz.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 416/987 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •