Sayfa 418/651 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Sanki yıldız pazarında islem görüyor gibi bir hacim 1.5 milyon hacim aşağı gittikçe artıyor bu iyi bir sey değil diye düşünüyorum

2. Angry

Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Sanki yıldız pazarında islem görüyor gibi bir hacim 1.5 milyon hacim aşağı gittikçe artıyor bu iyi bir sey değil diye düşünüyorum
    hadı satan korkudan satıyorda alanlar hangı amacla alıyor batacak hısseyı kımse almaması lazım 3 gun kımse almasa hısse 15 kurusa duser zaten

3. ben vedalastım bugun alana hayırlı olsun tuvalet kagıdı yapmaz ınsallah ettıgım zarar kaybettıgım zaman ıcın hakkımı helal etmıyorum kendılerınden cıkmasın allahdan dılıyorum coul cocuklarından cıksın acısı ve kendılerı gorsunler .............

4.  Alıntı Originally Posted by Jewellery79 Yazıyı Oku
    ben vedalastım bugun alana hayırlı olsun tuvalet kagıdı yapmaz ınsallah ettıgım zarar kaybettıgım zaman ıcın hakkımı helal etmıyorum kendılerınden cıkmasın allahdan dılıyorum coul cocuklarından cıksın acısı ve kendılerı gorsunler .............
    Merakimdan soruyorum bu fiyatlardan neden sattin paramız pul oldu batacagindan mi korktun yoksa kottan mi atılır yoksa anlaşma olmayacağına inandigin için mi neden sattin samimi bir şekilde cevap verirsen sevinirim saygılar

5. Vakıf yatırım 06.02.2018 tarihinde 34 kuruştan aldığını bugün 25 kuruştan vermiş gibi geldi bana. Bugün alan da satan da ky idi takaslardan anladığım. Inşallah olumlu bir haber gelir de döner. Ytd

6. Artık bır umıdım kalmadı onun ıcın verdım kalan parayla altın alıcam hanım sevınsın barı

7. X

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Iflas ertelme kaldirildi . Bu bizi nasil etkiler. Buraya atamadim linki
    Haberler. Com da var

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 418/651 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •