Sayfa 418/499 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468 ... SonSon
Arama sonucu : 3989 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    geçen sene bu zamanlar cummins 256 imiş bu yıl bu zamanlar 369 egeen geçen yıl bu zamanlar 14825 imiş bu yıl bu zamanlar 9662
    bu da geçen yılki yorumlar sadece son bir yılda neler yaşanmış onu göstermek istedim.
    6 ay önce beklentilere şöyle yazanlar vardı..

1. Ekim ayı sonu fabrika tamamlanması
    2. Kasım ayı içerisinde fabrika taşınması
    3. 9 lük aylık bilançonun güzel gelmesi( 800 850 milyon üzeri)
    4. Aralık ayı yeni fabrika test üretimi
    5. 2024 ilk çeyrek sonuçları ve 2023 karı
    6. Bedelsiz beklentisi nisan mayıs ayı genel kurulu
    7. Yeni fabrika ile elektirikli agır vasıta parçaların ihracatı yeni anlaşmalar
    8.Ege frenin meritor ile işbirliğini büyütmesi cumminisin devreye girmesi
    9.Bedelsiz öncesi yapacağı kayıtlı sermaye tavanına geçiş ihtimali
    10. Ve büyük beklenti egeen yurtdışından bir ortak gelmesi(cummins) vb.
    11. Yeni fabrika ile üretim kapasitesi artışı ve diğer iki fabrika durumu
    12. Piyasada lot sayısı az ve kar eden bir şirket olarak... Bedelsiz grubunda Rakipsiz kalması

https://x.com/AhmedGurkan/status/175...111642236?s=20

EGE ENDÜSTRİ (#EGEEN)

�� Artık bu ucuz bir şirket değil.

�� Bedelsizden başka bir şey yok.

�� Sadece ve sadece sığlığı fiyatlıyor.

�� #Endeks koşmaya başlamadan evvel bir zirve görüldü.

�� O zirve korunuyor, 14.500 TL'de.

�� Ne diyeyim ben buna, 30.000 TL'de olur.

�� Alan kumar oynayacak bundan sonra.

â–ªï¸ Mehmet Aşçıoğlu
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Şirket allison şirketine 28.12.2024 tarihinde bir sevikiyat daha yapmış.
    Zamanında doctirine beyin bahsettiği ufak kanıta dayalı uzun vade çerçeve anlaşması İmzalanan şirket bu sanırım.
    Allison şirketi ticari araçların yanı sıra askeri araçlara da ürün geliştirip satıyor.

Egeen savunma şirketi iştirakini bu şirketle yapılan uzun vade anlaşmaya yönelik almış olabilir mi.

Ve acaba diyorum şirketin bu kadar ketum olması bu uluslararası şirketlerin bir isteği midir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    2 aydır kontrol ediyorum yukarılara mal yazdığınızda yavaş yavaş gelip alıyor sonra endex ile doğru orantılı olarak ileri geri hareket ediyor. KIsaca Mal toplanmaya devam ediyor. Kafasına Çakınca şaşırıyor . Kısaca kendisinden başka tahtada birilerinin olması halinde evde kalmış kız formasyonuna geçiyor.

Kısaca korkulacak bir şey yok buraları dip oldu bilanço bekliyor. 10 200 - 9200 Arasında oyalanacak.
    Kısaca Toplamaya devam. 19200 den s14600 e kadar satanlar için 14200 Alım yeri demiştim oradan düştü bende aldım aldıkça kafamıza çaktı yeri geldi kol kestik ama artık buralar dip . Kasımdan beri yeni fabrika deli gibi mal üretiyor. Bu yıl I.Qtr 2025 2.Qtr. 2025 ve III.Qtr 2025 de artan karlılığın etkisi ile yüksek karlılık oranlarının sonucu ucuz pd/dd ve Yüksek favök ile bilançolardaki güzelleşmeyi göreceğiz .
    Özetle 2024 de bizi sağlam titretti ama Bu yıl II. Yarısında muhteşem hareketlere başlar.
    Bazılarının dediği gibi ters indikatörsem satın kurtulun !..

Benim hedefim hep yazdım , Ekime kadar. O zamana kadar azdan az çoktan çok gider !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. Yeni fabrikanin Kasimdan beri deli gibi mal urettigini nereden gordunuz.
    Cok iyi moral veriyorsunuz ama keske ongorunuz tutsa

CPH2125 cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi

5. Allison a boş dingil kovanı gönderiyor olabiliriz, onlarda içini doldurup TSK ya satıyor gözüküyor.
    TSK anlaşmada dingil kovanını yerli firmadan alma zorunluluğu da getirmiş olabilir. Böylelikle hem Alisson ile tanışmış olmuşuzdur, hemde elektrikli dingil satmak için pazar payımız artabilir.
    https://www.allisontransmission.com/...ration-vehicle

10 şubat kendi sitesinde yazmış.

6. Enflasyon muhasebesi kalktı bu yıl için gözümüz aydın bakalım ne olcak haftaya

7. Allison lisansı altında HST Otomotiv diye bir firma üretiyor gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by tilsimonline Yazıyı Oku
    Allison a boş dingil kovanı gönderiyor olabiliriz, onlarda içini doldurup TSK ya satıyor gözüküyor.
    TSK anlaşmada dingil kovanını yerli firmadan alma zorunluluğu da getirmiş olabilir. Böylelikle hem Alisson ile tanışmış olmuşuzdur, hemde elektrikli dingil satmak için pazar payımız artabilir.
    https://www.allisontransmission.com/...ration-vehicle

10 şubat kendi sitesinde yazmış.

Sayfa 418/499 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •