Sayfa 418/999 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    son günlerde en cok primlenen İHLAS grubu yahu bunlara kim girer ..
    Eskiler bilir..Endeksin fişini çekmeden önce son demlerde İhlas grubu da giderdi

Tabi eski zamanlar...Artık dinamikler farklı...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cauti sendende bir yorum istiyorum.
    Bu işin başka yolu yok. Böyle yapılmak zorunda, ben de gelsem bunu yaparım, "ortodoks" yani klasik yöntem budur zaten.

Deniyor ki, sıcak para geliyor, yapısal düzelme yok vsvs. İyi de bu zaten sana 5-6 ay zaman kazandırır. Çözüm değil, pansumandır; yani bu işin ilk adımı bu, sonra yapılacaklar başarılı olup olmayacağını belirler. Ama işin başlangıcı böyle olmak zorunda.

Hele şu KKM biraz daha çözülsün önce, sonra yapısal ne kadar tedbir alınacak ona bakacağız.

Ha, lükse, şatafata alışmış sonradan görme siyasal islamcılar(akp) bu işi sonuna kadar götürebilir mi, sanmıyorum. Bir yerde pes edebilirler, o zaman da erken seçim kaçınılmaz olur. Ama önce 2026 daki anayasa oylamasına kadar ekonomiyi biraz da olsa rayına sokmaya çalışacaklardır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yapı güzel gelişiyor. 11,940'lara yazdım uzunları..
    abi bir laf vardır... ''dow yanarken, iş yatırım saçını tararmış ''

dün yazılmıştı.. 20-25 milyar tl'lik satıştan bahsedildi...

tabi tabela değişmedi (bekliyorlar ki dow döner yukarı )

o malın tahta kestirmesine başlarlar ise 11940 bence tutmaz

illa lönk deneyeceksen, 1188x... ten dene ilk pozu

4. Hemen yine başladı yabancı şu kadar para kazandı, köşeyi döndüvs..Dolar alın tweet leri atan satılmış ekonomist bozuntularının bir yerinde patladı dolar. Sen böyle yaparsan, ülkeyi yöneten de al sana dolar der.

Dolar patlasın da, para kazanayım demek ayrı; ben sağlamcı adamım, dolar çıkar düşer umurumda olmaz, ben sağlamcı takılırım demek ayrı. BES yatırımım %80 gram altında şu an, ama dolar yerinde sayıyor, çıkmasın yeter ki, ben de para kazanmayayım sıkıntı yok. Dolar patlasın, ekonomi çakılsın diye dua edecek kadar kansız da değilim...Yani ikisi farklı şeyler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. pıst 100 teknik olarak öyle bir yerde duruyorki aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık formasyonu
    kafam karışık iş yatırımı mı takip etsem badem bofasınımı bugun benim için karar günü kısa vade oyun için.
    şöförleride aradım tırları çekin pıst 100 hangarına yakın yere diye duruma göre hamle yapacam.
    risk alıcaz ama bakalım.10570 altı elimde birşey tutmam gazam mübarek olsun.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

10601...

çiz saatlikte 10611'e kadar ortalık şenlensin

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gerçekten bu hamlelerle bu ekonominin düzeleceğine inanıyormusunuz.
    Muhabbeti uzun ama kısaca hayır.

Şu anda ekonomik yapıya istikrar kazandırılmaya çalışılıyor. Maliyet de ücretli maaşlı kesime fatura ediliyor.

Başka alternatifler mümkün, politik tavır gerekir. Şu anda ortalıkta görünen aktörlerden hiç birinin maçası yemez.

Sayfa 418/999 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •