Sayfa 416/999 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Viop LVII

1. Yapı güzel gelişiyor. 11,940'lara yazdım uzunları..

2. Ne kıvırıyor be tam cebimden para çıkarıyorum sağa kalça atıyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Haziran'da ECB faiz indirimi kesin gibi, çoğunluk Eylül ve Aralık'ta da indirim bekliyor - Anket

Reuters'in anketine katılan 82 ekonomistin çoğunluğu Eylül ve Aralık aylarında iki faiz indirimi
    daha öngörürken, Avrupa Merkez Bankası'nın 6 Haziran'da faiz indirimine gitmesi kesin gibi
    görünüyor.

Ancak finansal piyasalar 2024 yılında toplamda sadece iki ECB faiz indirimi fiyatlıyor, bu da yılın
    başında beklenen altı faiz indiriminden keskin bir geri çekilme anlamına geliyor ve ekonomik
    tahmincilerin traderlardan daha fazla faiz indirimi beklediği nadir bir durum ortaya koyuyor.

Reuters'ın 21-28 Mayıs tarihleri arasında yaptığı ankete katılan 82 ekonomistin tamamı ECB'nin 6
    Haziran'da mevduat faizini 25 baz puan düşürerek %3,75'e çekeceğini öngördü.

Ankete katılanların üçte ikisinden fazlası, 82 kişiden 55'i, ECB Yönetim Konseyi'nin (GC) bu yıl
    Eylül ve Aralık aylarında iki kez daha kesintiye gitmesini bekliyor. Bu oran Nisan ayındaki ankette

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    harika bir sistem. kurun sabit kalacağı garantisini ver, ülkeye oluk oluk para akar.

%5 aylık faizle mevduata koy, 1 ay sonra yurtdışında 1 yılda kazanacağı parayı alır gider.

yok efendim gitmez değil, gider. fırsatı nerede görürse vurur kaçar.
    Abi sürekli eleştiri sürekli eleştiri

Adamlar kampanya yapmış sende katıl

Sadece yurtdisina mi yerli de çöp dolarları yatağın altından cikartsin faydalansın. Yanlış mı dayi...

TL birikimi maaşı olan insanlar sürekli TL nin çökmesini mi ister abi. Anlamak mümkün deyil artık.

Esen kalın

5. Burayı takip edenler içinde ekonomist kimliği olan varmı diplomalı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by gsPrCyCle Yazıyı Oku
    Abi sürekli eleştiri sürekli eleştiri

Adamlar kampanya yapmış sende katıl

Sadece yurtdisina mi yerli de çöp dolarları yatağın altından cikartsin faydalansın. Yanlış mı dayi...

TL birikimi maaşı olan insanlar sürekli TL nin çökmesini mi ister abi. Anlamak mümkün deyil artık.

Esen kalın
    sonuçta kantarın ayarını bozarsan böyle saçmalıklarla uğraşırsın.

aynı garantiyi bana verseler, 6 ay sonra için garantiler verseler ben de yaparım.

bu ülke sömürge valiliği gibi yönetiliyor diyorum. yalan mı?

7. borsaya bakıyorum yine en mantıklı alınılacak kesim ULASIM oluyor basta da THY .. en azından paranı korursun ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burayı takip edenler içinde ekonomist kimliği olan varmı diplomalı
    Söyle hocam, bilmezsek de nereye bakılacağını biliriz.

Sayfa 416/999 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •