Yapı güzel gelişiyor. 11,940'lara yazdım uzunları..
Yapı güzel gelişiyor. 11,940'lara yazdım uzunları..
Ne kıvırıyor betam cebimden para çıkarıyorum sağa kalça atıyor
![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Haziran'da ECB faiz indirimi kesin gibi, çoğunluk Eylül ve Aralık'ta da indirim bekliyor - Anket
Reuters'in anketine katılan 82 ekonomistin çoğunluğu Eylül ve Aralık aylarında iki faiz indirimi
daha öngörürken, Avrupa Merkez Bankası'nın 6 Haziran'da faiz indirimine gitmesi kesin gibi
görünüyor.
Ancak finansal piyasalar 2024 yılında toplamda sadece iki ECB faiz indirimi fiyatlıyor, bu da yılın
başında beklenen altı faiz indiriminden keskin bir geri çekilme anlamına geliyor ve ekonomik
tahmincilerin traderlardan daha fazla faiz indirimi beklediği nadir bir durum ortaya koyuyor.
Reuters'ın 21-28 Mayıs tarihleri arasında yaptığı ankete katılan 82 ekonomistin tamamı ECB'nin 6
Haziran'da mevduat faizini 25 baz puan düşürerek %3,75'e çekeceğini öngördü.
Ankete katılanların üçte ikisinden fazlası, 82 kişiden 55'i, ECB Yönetim Konseyi'nin (GC) bu yıl
Eylül ve Aralık aylarında iki kez daha kesintiye gitmesini bekliyor. Bu oran Nisan ayındaki ankette
Abi sürekli eleştiri sürekli eleştiri
Adamlar kampanya yapmış sende katıl
Sadece yurtdisina mi yerli de çöp dolarları yatağın altından cikartsin faydalansın. Yanlış mı dayi...
TL birikimi maaşı olan insanlar sürekli TL nin çökmesini mi ister abi. Anlamak mümkün deyil artık.
Esen kalın
Burayı takip edenler içinde ekonomist kimliği olan varmı diplomalı
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
borsaya bakıyorum yine en mantıklı alınılacak kesim ULASIM oluyor basta da THY .. en azından paranı korursun ...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri