Sayfa 419/540 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by gizligüc Yazıyı Oku
    takip ettiğim bir kağıt değildi, bir vesile ile 9 aylık bilançosuna baktım, muhteşem bir performans söz konusu. Tabi şirketi bilmediğimden derinlemesine analiz edemedim ama bilenlerden duymak isterim, bu satış ve karlılık artışı sürdürülebilir mi ileriye doğru, öyle ise satış hikaye bence.. YTD
    uzun zamandır takipteyim ve hissedarıyım

hakettiği fiyatlarda değildi şirket ama bistte hiç bir hisse hakettiği fiyatlarda değil hala.

borçsuz olduğu (finansman maliyetleri tüm şirketler için yükseldiği için)ve daralan iç piyasaya ihracata ağırlık vererek cevap verdiği için ayrışmaya başlamıştı ya da ayrışmaya başka sebeple başlamıştı da biz buna yoruyorduk

şimdi ise satın alma haberi ile fiyat uçtu gitti, uçtu gitti derken önceki haline göre uçtu daha da uçar mı bilmem
    bir hissenin gerçek ederi her zaman tartışılır ama satın almanın olumsuz sonuçlanması durumunda 3-4 lira kayıp yaşama ihtimalimiz yok değil
    olumlu olması durumunda kısa vadede sıçrama olabilir ama uzun vadede temettü politikası da devam ederse bir dünya devinin
    verimli çalışan Türkiye şubesine ortak olmuş olacağız inşallah

Gönlüm yine de bu şirketi bugünlere getirenlerin yönetimde söz sahibi olmasına devam edilmesinden yana ama kurumsal şirketlere ortaklık da bambaşka birşey bakalım zaman gösterecek.

2. Bugün alanları sevmedim hiç.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by caferak Yazıyı Oku
    Bugün alanları sevmedim hiç.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kimler almış kimler satmış acaba.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Takas var mi arkadaslar. Kimler almis kimler satmis. Alistan satis mi yapioyorlar.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Takas rica etsem

6.  Alıntı Originally Posted by firat yilmaz Yazıyı Oku
    Takas var mi arkadaslar. Kimler almis kimler satmis. Alistan satis mi yapioyorlar.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by ogrtmen33 Yazıyı Oku
    Takas rica etsem
    Dün benim paylaştığım iki gün öncesine aittir adına takas denir esas olandır...
    Sizlerin istediği ise günlük alan satan yani aracı kurum dağılımıdir makyajlıdır ...
    İkisi birbirinden çok farklıdır...

7. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

8.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sürekli değişiyor anlamadım az sonra tekrar atarım. Bunu dikkate almayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 419/540 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •