Sayın @lionnes ve Sayın @usta bilgiler için teşekkürler. Topigi yanlız bırakmayalım lütfen.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın @lionnes ve Sayın @usta bilgiler için teşekkürler. Topigi yanlız bırakmayalım lütfen.
Spek beyin tahtada hala bir kaç ky olduğu için tahtayı kaldırmadığı nı düşünüyorsun?
sende 1-2 haber olumsuz haber paylaşıp kalan kyleri döküp, spek beyin tahtayı karldırması mı ?
korkma o kadar Spek beyden .
yav alacağını aldı zaten bu Spek Bey son 1 senedir soydu soğana çevirdi ky yi..
amacı ky değil bana göre ..
kalan 3-5 küçük yatırımcının senin amacının olmadığını tahmin edebiliyorum spek bey.
Son düzenleme : lionnes; 13-10-2021 saat: 01:36.
Kucuk yatirimci psiklojisini oyle raporlarla degistiremezsiniz sayin lionness. Kumar masasina muptela birisini mantiksal soylemlerle o aliskanligindan vazgeciremezsiniz. Kucuk yatirimci da gelecegi okumalara, raporlara, analiz ve incelemelere gore degil, twitter'daki ustadlarin laflarina, grafiklerine, sagdan soldan arkadaslarin tuyolarina, telegramdaki yardimsever(!)lerin soylemlerine ve en onemlisi de hissenin tavan tavan gidip gitmemesine gore hareket eder. Ben aslinda organik ya da inorganik bir sekilde, bu tuyo ag ve cetesinin tum ulkeye yayildigini dusunuyorum. Cok alakasiz kisilerin ayni spekulatif hisselere koru korune yonelmesini nasil aciklarsiniz ki.
Kucuk yatirimci, guya pusuda bekler, hisse ne zaman tavan tavan gitmeye baslar, dusunmez atlar, panik yapar atlar. Aslinda bu anlamda her kucuk yatirimci birer minik spek'tir. 1-2 haftada/ayda parasini 2'ye katlamaya calisan her yatirimci benim gozumde, spek ile ayni kafadadir. Bu sekilde kazanilan parada, kazanilan para, baska bir kucuk yatirimcinin cebinden gelmektedir, sirketin temel ya da gelecekteki beklentisi ile ilgili bir deger kazanimi degildir. (temettu vermedigi icin oraya girmiyorum)
Eger ki bu derece acgozlu kucuk yatirimci olmasaydi, spek belki bu kadar acimasiz olmayacakti. Ben bile artik bu kafadaki kucuk yatirimciya pek aciyamiyorum. Bu kafadaki kucuk yatirimciya kizgin olmam, onlari dokmek icin negatif haber yapmami gerektirmez. Kaldi ki, ben yazdiklarimin pozitif oldugunu dusunerek yazmistim. Yani gecen sene Kuppingercole raporunda cok kotu yorumlanmistik (Subat raporunda yoktuk) ve simdi ovmusler dedim ama siz onu gormediniz, gittiniz benden kaynaklanmayan sebepten, belki hatalardan market buyuklugu ile ilgili beni sucladiniz. Ben rapordaki bilgiyi ilettim, kendimden uydurmadim.
Yatirim tavsiyesi degildir
Son düzenleme : Usta; 13-10-2021 saat: 05:59.
Bu haftaki blog yazisinda "Dünyanın önde gelen araştırma şirketi Gartner'ın Critical Capabilities raporunda "sınıfının en iyisi" olarak anılan Kron'un Yetkili Oturum Yöneticisi çözümü" uzerinde durulmus.
https://kron.com.tr/yetkili-oturum-y...-nasil-calisir
Yatirim tavsiyesi degildir
Abiler ömrünüze bereket. Bilgiler için teşekkürler.
şimdi ben bunları yazdım diye Spek Bey sen yataya veya eksi yapacaksın hisseyi , 10 aydır yaptığın gibi ya da 2017-2019 arası gibi 2 sene boyunca yaptığın gibi mi yapacaksın... ?
sürekli devasa yukarı aşağıya hareketler mi yapacaksın yapmaya mı devam edeceksin?
sen de biliyorsun ki bu bilgilere sahip olan birisinin yani benim, burda kumar oynamadığımı yatırım yaptığımı ve gerekirse vadeyi 2023-2025 hatta Pam raporunda bahsedilen deevasa pazar büyüklüğü oolacak olan 2028-2030a kadar uzatabileceğimi..
sadecebu 2 günde yüzde yukarı aşağıya yüzde 20ye yakın fiyat marjı yaptı..
işte ben buna soygun diyorum doymak bilmeyen soygun tayfası ve buna çanak tutanları görüyorum.. tam bir çete bunlar bunların mafyadan farkı yok
Yer İmleri