Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    101.000 den başlayıp hep yukarı Gelinen noktada Korku ile başlayıp Coşkuya dönüşen yükseliş Şu anda aç gözlülük seviyesinde !
    113.000 gördükten sonra Dinlenmek Pozisyonları gözden geçirmek Beklentili tahtalara geçiş yapmak Mantıklı olur mu? diye sesli düşüncem 119 bin hedefim hala geçerli Ve fakat Bu saatten sonra Endeks için daha seçici olmak gerektiğini düşünme seviyelerdeyiz
    Hormonlu endeks te olsa nereden döneceğini kestirmek zor.
    bugün endeksin sıkıntıya gireceğini sanmıyorum. haa.. biraz aşağı salabilir bu normaldir bu kadar alımdan sonra.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

aslında böyle ayan açık kağıt yazılırsa bi lot un hesabını yapan adam kolayına ekmek yedirmiyor.ne zaman bıktırıp sattırıyor o zaman yalnız başına alıp götürüyor. heleki küçük kağıtlarda milim kıpırdatmıyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Sevgili karar anı TUKAS için yorumun nedir

Alıntı Originally Posted by Erwinya Yazıyı Oku
    Sevgili karar anı TUKAS için yorumun nedir
    kağıt bişeyler yapmak istiyor ama hacim yok. para gişi olması lazım..

5. Turgutludaki arazi işi hisseye ne kazandırır 1.96 maliyetim var beklentim yüksekti ama dediğin gibi hareket yok hissede

Alıntı Originally Posted by Erwinya Yazıyı Oku
    Turgutludaki arazi işi hisseye ne kazandırır 1.96 maliyetim var beklentim yüksekti ama dediğin gibi hareket yok hissede
    abiciğim ben hisseci değilim tekniğine göre yazıyorum. beğendiğiniz hissenin bu tür haberlerini kendiniz takip etmeniz lazım.daha doğrusu ben habere itibar etmiyorum..

7. Tekniğe baktığımızda önereceğiniz 3 hisse nedir

Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •