Sayfa 42/81 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
Arama sonucu : 647 madde; 329 - 336 arası.

Konu: KRDMB - Kardemir Karabuk Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B Tipi

1.  Alıntı Originally Posted by Basiretli_Tüccar Yazıyı Oku
    zararla mı çıktınız siz de .
    arada takıldık kaldık.
    yok ben zararla çıkmadım. maliyeti düşürmüştüm baya.

2. Kardemir 6 aylık bilançosunda (sayfa 22) "Grup'un vadesi geçmiş ancak değer düşüklüğüne uğramamış alacakları aşağıdaki gibidir." diye bir madde var. Vadesi geçmiş (<3 ay) alacaklar 1 Aralık 2016'da 5.3 Milyon TL iken, 30 Haziran 2017'de 88.5 Milyon TL'ye yükselmiş. Birileri fena borç takmış gibi görünüyor. Bu konudan bilgisi olan var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Pardaillan Yazıyı Oku
    Bravo sn mancinik. D Hissesi 1.10 larda iken , sektörden ve döviz kurlarından kaynakli zarar nedeniyle yerel basin tarafından boy boy manşet atıldi..Kardemir şu kadar zarar etti diye..6 aylıktaki karı kimi pas geçti, kimi küçük bir manşet..
    Ortaklara haksız rekabetden dava açildı.. Hırsız dendi..Oysa onlar elini taşın altina sokarak bu günlere getirdi kardemiri.
    Kendileri hisse alıp satarken ortaklar teminata hisse vererek ray fabrikasini tamamladılar..
    Şu anda görüyoruz. Hepsi sus pus oldu..Yönetim devam etsinde istikrar bozulmasın diye..
    İşte böyle.. önce eşeği kaybedip, bulunca sevinen bir muhalefet var maalesef..
    Kardemir şu an yaptığı yatırımlarla Turkiyede tek tabanca , 15 sene oncesine göre tanınmayacak şekilde ilerledi ve güzelleşti .tabii bunlar kolay olmadı. Şu an hırsız arsız diyen kesim o zamanlar kapanması için dua ediyorlardı. Kardemirin bu şekle geleceğini kimse tahmin edemedi tabii Yolbulan ve Güleç ailesinden başka,inandılar taşın altına ellerini değil govdelerini koydular. Kardemir artık yatırımlarını büyük ölçüde tamamladı artık kaymak yeme zamanı. O yüzdendir iki ailenin arasını açma çabaları. Ben yıl sonu bilançosunda rekor artış bekliyorum. Yönetim kargaşası yaşanmazsa çok güzel günler gelecek. Yatırımcısını çok memnun edecek kardemirli günler diliyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. vay be
    tarihe dikkat
    umarım cok kişiye ekmek kazandırmışımdır. itubarlari unutmiyalim.

***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )

Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
    İlgili Şirketler KRDMA, KRDMB

Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Çağ Çelik Demir Ve Çelik Endüstri A.Ş. Karabük ŞB tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
    Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626535

BIST

(21/08/2017 - 09:11:17)

7.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    ben sattım çıktım bu sefer 3-5 kademe düşünce almayacağım. çıkarsa da yolu açık olsun benden alan da kazansın.
    2,557 ortalama ile satmıştım en son cuma günü. vay be yani 2 seans daha duraydım keşke dedirtti işte. yüzde 8-9 çıktı. yani bekle bekle gerçi 245 verip 242 den almıştım sonra sattım ama asıl hedefim 2,75-2,8X lerdi aslında olmadı kısmet. yüzde 8-9 1 senelik faiz geliri neredeyse düşününce. almam daha.

8. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer
    şükürler olsun bugünleride gördük
    sabır sabır sabır

Sayfa 42/81 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •