Kardemir 6 aylık bilançosunda (sayfa 22) "Grup'un vadesi geçmiş ancak değer düşüklüğüne uğramamış alacakları aşağıdaki gibidir." diye bir madde var. Vadesi geçmiş (<3 ay) alacaklar 1 Aralık 2016'da 5.3 Milyon TL iken, 30 Haziran 2017'de 88.5 Milyon TL'ye yükselmiş. Birileri fena borç takmış gibi görünüyor. Bu konudan bilgisi olan var mı?
Kardemir şu an yaptığı yatırımlarla Turkiyede tek tabanca , 15 sene oncesine göre tanınmayacak şekilde ilerledi ve güzelleşti .tabii bunlar kolay olmadı. Şu an hırsız arsız diyen kesim o zamanlar kapanması için dua ediyorlardı. Kardemirin bu şekle geleceğini kimse tahmin edemedi tabii Yolbulan ve Güleç ailesinden başka,inandılar taşın altına ellerini değil govdelerini koydular. Kardemir artık yatırımlarını büyük ölçüde tamamladı artık kaymak yeme zamanı. O yüzdendir iki ailenin arasını açma çabaları. Ben yıl sonu bilançosunda rekor artış bekliyorum. Yönetim kargaşası yaşanmazsa çok güzel günler gelecek. Yatırımcısını çok memnun edecek kardemirli günler diliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
vay be
tarihe dikkat
umarım cok kişiye ekmek kazandırmışımdır. itubarlari unutmiyalim.
![]()
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler KRDMA, KRDMB
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Çağ Çelik Demir Ve Çelik Endüstri A.Ş. Karabük ŞB tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626535
BIST
(21/08/2017 - 09:11:17)
2,557 ortalama ile satmıştım en son cuma günü. vay be yani 2 seans daha duraydım keşke dedirtti işte. yüzde 8-9 çıktı. yani bekle bekle gerçi 245 verip 242 den almıştım sonra sattım ama asıl hedefim 2,75-2,8X lerdi aslında olmadı kısmet. yüzde 8-9 1 senelik faiz geliri neredeyse düşününce. almam daha.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer
şükürler olsun bugünleride gördük
sabır sabır sabır
Yer İmleri