Sayfa 42/298 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 329 - 336 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Sanel bıktı. İllet artık bıktı gerçi sana para yatıran kafaya ne demeli ama yaptık bir hata dur az daha duuur sana yüklü gireceğim sen beni iyi bilirsin kışın malımı almak için kaç takla attığını iyi bilirsin sen

2. Exclamation

Duydu sesimi kıpraştı biraz ama 1.86 verdim birazını spek mi aldı bizden biri mi aldı bilemem 1.87 mal yemleme yaptı gibi geldi bana.180 altından her kademeden dalacağım
    Nasıl olsa geleceksin beklediğim yere

3. güzel bir hareket yapmışsın dün hacim yaptı arada böyle hareketler yapıyor malı ky'in almadığı kesin gibi böyle hareketleri değerlendirmek lazım ama DİKKATLİ olmak şartı ile

4.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    güzel bir hareket yapmışsın dün hacim yaptı arada böyle hareketler yapıyor malı ky'in almadığı kesin gibi böyle hareketleri değerlendirmek lazım ama DİKKATLİ olmak şartı ile
    Dün 1.87 den harıl harıl mal alanlar bugün 1.82 yi beğenmiyor sn başkan

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Dün 1.87 den harıl harıl mal alanlar bugün 1.82 yi beğenmiyor sn başkan
    adam yazıyor alıma 20 bin 40 bin satarsanız der gibi işine gelen versin arada heyecan yapıp alır veriyor kendi satışlarını ;)

6. Endeksin dönmesi durumunda sanel soluğu nerde alır soru bu zor değil aslında ama heyecan olsun bekleyen derviş çorba içermiş

7.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Endeksin dönmesi durumunda sanel soluğu nerde alır soru bu zor değil aslında ama heyecan olsun bekleyen derviş çorba içermiş
    anladım seni dostum bakalım bekleyen derviş ise çorba ya değilse o zamanda kötek olur bak

8.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    anladım seni dostum bakalım bekleyen derviş ise çorba ya değilse o zamanda kötek olur bak
    Köteği çoktan haketti bizim spek.herkes aya bizimkisi yaya

Sayfa 42/298 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •