Sayfa 42/333 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 329 - 336 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --yalan söylüyorsun, defalarca dedin demek yerine benim yaptığım gibi, kendine ait olmayan ifadeyi, ya da sözü orjinal kaynağından bulup getireceksiniz...

Ekonomi
    YALANCI İÇİN YALAN DEĞERLİDİR, HALK İÇİN İSE GERÇEK
    16 Nisan 2023
    https://muratulker.com/y/yalanci-ici...in-ise-gercek/
    Getirdik onlarca.... Sonradan gördüm dedin...

...genel kabul görmüş muhasebe ilkelerine aykırı olarak gerçekleştirilen
    işlemler
    hile olarak adlandırılmaktadır (Lev, 2003: 34).
    LEV, B. (2003). Corporate Earnings: Facts and Fiction, Journal of Economic Perspective, Vol:17, No:2.

3. Genel kabul görmüş olan üretilen malın maaliyeti ile satılan malin maliyetini ayırmak dir...

Yani akıl bunu söyler....

Firmalar burak ne söyler diye bakmaz...

Sadece ülker değil...

...borsada işlem gören 583 hisse var....---isterse hepsi yapsın---hatalı-yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez...

--sui misal, emsal olmaz
    Son düzenleme : ft-2; 20-11-2024 saat: 09:04.

5. Onemli desteklerde durmadigini dusunursek, uzun vade destegi olan 2 dolarda belki dip yapar diye dusunuyorum, Kar yapan bir sirketin bu hale gelmesi hic normal degil... Bence bizim bilmedigimiz ve yabancinin coktan ogrendigi biseyler var...

Belki bilanco cop olacak belki dolar patlayacak belkide kakao fiyatlari 3 e katlayacak.... ama hic normal olmayan bir durum oldugu acik artik....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. 188 den 150 ye Çok düşmüş, düştü diye alan olmuş 130 a , daha düşmüş alan olmuş 110 a düşmüş, Bende 103.20 den aldım.

7. Favok falan hikaye oldu.... yeni hesaplar net kara gore yapiliyor diye dusunuyorum... Piyasa net karin cok az oldugu gorusunde ki hala satiyor...
    Enf. Muh. ulkerde pozitif olacak hikayesinide yedirdiler ve mali caktilar....

Yeni alacaklarda net kara gore hesap yapmasi lazim....

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ...borsada işlem gören 583 hisse var....---isterse hepsi yapsın---hatalı-yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez...

--sui misal, emsal olmaz
    bu sefer kutluyorum ft 2 yi hep eleştiremem evet bize güzel çaktılar ...söyledi inanmadık...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 42/333 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •