aır senin bilgin varmı 13 ünde ne oluyor ?
aır senin bilgin varmı 13 ünde ne oluyor ?
üç aylık bilançomuz güzel gelecek inş değerlendirmeler neler arkadaşlar artık bilanço konuşacağız ne güzel
Mine hanım'ın Retweetlediği genelde teşekkür sunan hesaplarda ilginç, hemen hemen hiçbirinde foto ve ad soyad yok, kendisinin güzel şeyler yaptığına inanıyorum ama bu tweetler kafamı karıştırıyor..
Mine Hanımın çabaladığına hiç şüphem yok, vur kaççı olsa hisseyi yukarı çıkarır sonra gerisin geriye bir sürü mağdur bırakırdı, ya da bu bayan bundan sonra başka bir iş tutmak istemez mi bu piyasada, kendi adına yapacağı her olumsuz şey kendi kariyerini etkiler, bunu bilmiyor mudur sizce? Ben şunu söyleyebilirim Markaya yakında gelmesi muhtemel güzel haberlerin TRANSK ımız içinde tez zamanda gelmesi, o tarafa olması beklenen güzel gelişmelerin kardeş TRANSK ada tez zamanda etki etmesini temenni ediyorum. Mine Tozlunun emeklerinin karşılığını hem kendisinin hem de yatırımcılarının yüzünü güldüreceğine inanıyorum. Bu inançları ve Acun mağdurlarının beklentilerini boşa çıkarmayacaktır bu kadar çabalarıyla, inancındayım. Mine Hanım Markacıları ve Transk çıların yüzünü tez zamanda güldürün İnş büyük çabalarınızla..
Hadi bakalım 60 alış 61 satışta kapattik...
İnşallah bu hafta güzel olacak...
İnş güzel şeylerin başlangıcı olur, Mine Hanım emeklerinizden şüphemiz yok, düne kadar kimsenin umudu yokken şimdi artık insanlar ümitlenip hayaller kurmaya başladı sayenizde. Bugünde güzel bir kapanış yaptı. Size güvenimiz ve inancımız tam, arada inişler çıkışlar olur tabiki yeterki sonu güzel olsun, emeklerinizle Mine Hanım...
ulan millet yağmur duasına çıkmış gibi dikkat edelim 0.58 alanların oyunu olmasın 0.61 kaldırıp aha spk dan haber gelecek izlenimi veriyor olabilirler
Yer İmleri