Sayfa 420/423 İlkİlk ... 320370410418419420421422 ... SonSon
Arama sonucu : 3383 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Sevgili dostlarım. Gökhan baş denen zat 2024 haziran aylarında alkim hissesini yüklü tuttuğunu twitterda dm den bir kullanıcıya beyan etmiştir. Bu zat tamamen gaz ile çalışıp nabza göre şerbet veren tiplerdendir. Rusyadan kovulup çekmeköy istanbula geri sürgün edildiğinden paraya ihtiyacı olmuştur. Bu nedenle alkim pazarlama işlerine aralıksız devam etmiştir. 2024 yaz aylarında tekrar dm gönderip bu sefer 1 yıl içinde USD BAZINDA alkimin 2 kar yapacağını iddia etmiştir. Üstadı doktor uğur ile güzelce milletin eline bolca alkim ikram etmişlerdir. Her kanıt dm ile sabittir.

2. Her gece sizi ve ailenizi anıyorum. Benim başıma gelenin bin katı sizi ve ailenizi bulsun druars ve gb_1919 , bana nasıl uyku haramsa size de haram olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by gokhanbas Yazıyı Oku
    Derdin nedir senin kardeşim? Sana hisseyi al mı demişim? Sat mı demişim? Nerede böyle bir ifadem var?
    Dm ler hepsi kayıtlı, ss li ve printli. Bence çok konuşmadan usul usul çeneyi kapatma vaktidir. Aksi takdirde sonuçlarına katlanmak zorundasındır. Aman diyeyim. Dişlerimi sıka sıka kırdım. Uğur ve gökhan aman diyeyim

4. Mal mısın oğlum sen? Sana al mı demişim? Bana yalvarmışsın nedir ne değildir diye ben de 1 sene içinde usd bazlı x2 kazanç bekliyorum bu beklentiyle kendi riskime uygun bir şekilde aldım. Ne ss'sinden printinden bahsediyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by gokhanbas Yazıyı Oku
    Mal mısın oğlum sen? Sana al mı demişim? Bana yalvarmışsın nedir ne değildir diye ben de 1 sene içinde usd bazlı x2 kazanç bekliyorum bu beklentiyle kendi riskime uygun bir şekilde aldım. Ne ss'sinden printinden bahsediyorsun.
    Göthan baş, güzelim Rusyadan allahın bıraktığı çekmeköye sürgün edilmek koyar insana haklısın. Ben olsam ben de hisse pazarlamayı bol takipçim varken dener, komisyonuma bakardım. Milletin eline alkim vermene hak veriyorum . He ben kimseye yalvarmam da, sen o kovulup kullanılmış mendil gibi atıldığın inşaatçı patrona yalvarırsın. Allah seni bin kat beter etsin.

6.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    potasyumda kapasite artışı gelir mi arkadaşlar beklentisi olan var mı ?
    Yatırımcı ilişkilerinden aldığım bilgiye göre üretimde artışlar başlamış. Tam kapasiteye ulaşılması için Amerika'daki bir şirketten destek alıyorlarmış.

7.  Alıntı Originally Posted by meddlesome Yazıyı Oku
    Yatırımcı ilişkilerinden aldığım bilgiye göre üretimde artışlar başlamış. Tam kapasiteye ulaşılması için Amerika'daki bir şirketten destek alıyorlarmış.
    teşekkürler bilgi için. Bu ukryna savasının bitmesi hammadde olayında şirkete kolaylık ve ucuzluk tekrardan sağlayabilir mi

8.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    teşekkürler bilgi için. Bu ukryna savasının bitmesi hammadde olayında şirkete kolaylık ve ucuzluk tekrardan sağlayabilir mi
    Tekrar oralardan hammadde temin etmesi halinde ton başına 30-40 dolar bir avantajdan bahsediliyordu. En son durum ne bilmiyorum.

Sayfa 420/423 İlkİlk ... 320370410418419420421422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •