twitterda meşhur doktor borsacı var ismi Uğur Arslantaş, druars kullanıcı adlı zat. Başta o ve ekürisi Gökhan Baş, gb_1919 kullanıcı adlı zat çok çok çok çok fena çaktılar hisseyi millete. Doktor diye geçiniyor ama herkesi alkim hastası etti. Öyle böyle geçirmediler . Yazıklar olsun. Allaha havale ediyorum seni acımasız doktor Uğur Arslantaş ve yancısı Gökhan Baş. Bize çektirdiklerinizin 100 katı sizi ve ailenizi bulsun.
Öyle böyle çakmadılar alkim hissesini başta Doktor Uğur Arslantaş ve ekürisi Gökhan Baş. Sırayla twitter adresleri @Druars ve @Gb_1919 lütfen tepkinizi dile getirin. Her tepki verene engeli basarlar. Acımadan pazarladılar. Her gece uyumadan sizi ve ailenizi anıyorum Uğur ve Gökhan.
Genel kurulda patronlarla özel görüşmen mi oldu Uğur? 2024 nisan genel kurulunda neden twit attın ve hisse tavan oldu Uğur? Gelsene anlatsana! Acımadın, acımadan pazarladın. Anlaşman neydi tahtacıyla Uğur Arslantaş? Çıkarın neydi? Her gece seni ve aileni anıyorum.
@druars yani doktor Uğur Arslantaş. Twitter geçmiş twitlerine bakın.geçen yıl nisanda genel kurulda tavandan koydular. 75 bin takipçisi var. Her biri ortalama 5 bin lot alsa. Geçmiş olsun büyük oyuna geldik. Fena pazarladılar. Uyuyabiliyor musun doktor? Ben senin kulaklarını çınlatıyorum her gece.
Derdin nedir senin kardeşim? Sana hisseyi al mı demişim? Sat mı demişim? Nerede böyle bir ifadem var?
Yer İmleri