SPK blançosunda toplanıyor ama vergi dairesinde bazı haller de toplanmıyor diye biliyorum.
Bankalar da her iki blançoda da toplanıyor.
Sanayi şirketlerinde yada üretim yapılan şirketlerde farklı illerde hem üretim hem de satış yapılıyorsa ayrı ayrı bildiriliyor, ancak yanlış yada eksik biliyor olabilirim araştırmak lazım.
ssss
Merinin tahtayı asagi yonde
Baskilamasida iyi bilançoya işaret.😁YTD
Bugün banvit yetkilisiyle görüştüm. Kısaca:1-Çok güzel bir 2017 yılı geçirmişler. 2-Yurt içi ve yurt dışı satışlar çok iyiymiş. 3-Spk bilançosu gelecek hafta açıklanacakmış... Ben de kendilerine borsada çektiğimiz işkenceyi anlattım. Şirketin gidişatıyla borsadaki durumun örtüşmediğinin farkındalar. Sonuç:Bilançoyu görmeden hiçbir yere gitmiyorum... ytd
şu refinasman kredisi ile ilgili hesap yapabilecek bir arkadaş yok mu
mesala kapattıkları kredi için ne kadar gelecek aylara ait finansman gideri ve gelecek yıllara ait finansman gideri var ve bunlar daha önce giderleştirildiyse döneme kar olarak yazılacak mı çekilen yeni kredi için 2017 yılı ne kadar finansman gideri yazılacak ?
doğrudur dediğiniz gibidir.
benim demek istediğim her dönem faiz giderleri var bu refinasman kredisi çekilerek borçlar kapandı burda bir erken ödemeden dolayı faiz geliri oluştu ve yeni çekilen krediden dolayı faiz gideri aradaki olumsuz fark ne kadar olabilir. ( yeni çekilen kredinin tutarı ile alakalı bir rakam yok sadece mevcut krediler için çekmişlerse çok fazla bir sıkıntı yok ama yüksek bir rakam çekmişlerse iki aylık faiz gideri bile bizim tahminlerimizi alt üst edebilir. ) YTD
Yer İmleri