Sayfa 420/871 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Info ve yatırımf.kemiksiz satti
    Info.global.meksa zararına verdi
    Bilanço yeni bir rekorla gelsede
    Şöyle 150 civarı...��
    Satanların yüz ifadesi������.YTD
    çıkarken güzel ve çekici geliyor...düşerken ve yatayken ise çok sevimsiz görünüyor...satanlar da ne yazık ki kayıp etmeye ve sabır etmeye thamülleri olmayanlardır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    iki ayrı ildeki bilançolar toplanmıyor mu dostum ???
    SPK blançosunda toplanıyor ama vergi dairesinde bazı haller de toplanmıyor diye biliyorum.
    Bankalar da her iki blançoda da toplanıyor.
    Sanayi şirketlerinde yada üretim yapılan şirketlerde farklı illerde hem üretim hem de satış yapılıyorsa ayrı ayrı bildiriliyor, ancak yanlış yada eksik biliyor olabilirim araştırmak lazım.
    ssss

3. [QUOTE=syncelik;1710339]
     Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    BENCE EN KÖTÜ SENARYO BU OLACAK ( sadece refinas kredisi kafamı karıştırdı 11. ay olduğundan pek faiz gideri yüklenmez tahminindeyim )Ek 15142[/QUO
    oldukça muhafazakar bir tahmin zaten en kötü senaryo demişsiniz.
    Tahminim cironuzdan 200 milyon daha fazlası ve esas işletmeler faliyet karından 30 milyon daha fazlası gelebilir.
    ssss
    inş umduğunuz gibi olur hep beraber mutlu oluruz.

4. Merinin tahtayı asagi yonde
    Baskilamasida iyi bilançoya işaret.😁YTD

5. Bugün banvit yetkilisiyle görüştüm. Kısaca:1-Çok güzel bir 2017 yılı geçirmişler. 2-Yurt içi ve yurt dışı satışlar çok iyiymiş. 3-Spk bilançosu gelecek hafta açıklanacakmış... Ben de kendilerine borsada çektiğimiz işkenceyi anlattım. Şirketin gidişatıyla borsadaki durumun örtüşmediğinin farkındalar. Sonuç:Bilançoyu görmeden hiçbir yere gitmiyorum... ytd

6. şu refinasman kredisi ile ilgili hesap yapabilecek bir arkadaş yok mu
    mesala kapattıkları kredi için ne kadar gelecek aylara ait finansman gideri ve gelecek yıllara ait finansman gideri var ve bunlar daha önce giderleştirildiyse döneme kar olarak yazılacak mı çekilen yeni kredi için 2017 yılı ne kadar finansman gideri yazılacak ?

7.  Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    şu refinasman kredisi ile ilgili hesap yapabilecek bir arkadaş yok mu
    mesala kapattıkları kredi için ne kadar gelecek aylara ait finansman gideri ve gelecek yıllara ait finansman gideri var ve bunlar daha önce giderleştirildiyse döneme kar olarak yazılacak mı çekilen yeni kredi için 2017 yılı ne kadar finansman gideri yazılacak ?
    Sevgili dostum.. Gelecek aylara ve gelecek yıllara ait giderler.. İlgili hesapta takip edilir ve zamanı geldiğinde muhasebeleştirilir ve muhasebenin dönemsellik ilkesine göre de ilgili döneme gider kaydedilir.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Sevgili dostum.. Gelecek aylara ve gelecek yıllara ait giderler.. İlgili hesapta takip edilir ve zamanı geldiğinde muhasebeleştirilir ve muhasebenin dönemsellik ilkesine göre de ilgili döneme gider kaydedilir.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    doğrudur dediğiniz gibidir.
    benim demek istediğim her dönem faiz giderleri var bu refinasman kredisi çekilerek borçlar kapandı burda bir erken ödemeden dolayı faiz geliri oluştu ve yeni çekilen krediden dolayı faiz gideri aradaki olumsuz fark ne kadar olabilir. ( yeni çekilen kredinin tutarı ile alakalı bir rakam yok sadece mevcut krediler için çekmişlerse çok fazla bir sıkıntı yok ama yüksek bir rakam çekmişlerse iki aylık faiz gideri bile bizim tahminlerimizi alt üst edebilir. ) YTD

Sayfa 420/871 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •