Bizim borsa bugün çok oynak...hamamda ayağına nalın geçirmiş hatun gibi....her an tepe taklak olabilir..(bence)
YTD
Bizim borsa bugün çok oynak...hamamda ayağına nalın geçirmiş hatun gibi....her an tepe taklak olabilir..(bence)
YTD
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
7 Ekim 2023 tarihinde Hamas militanları, İsrail'e yönelik sürpriz bir saldırının parçası olarak Gazze Şeridi ile sınır çitine yakın bir İsrail moşavı olan Netiv HaAsara'ya saldırdı. Militanlar, bazı durumlarda aynı ailenin üyeleri de dahil olmak üzere en az 20 kişiyi öldürdü.
Bugunkü resime göre bakarsanız sadece ağaçları görürsünüz bu manzaranın büyüğü haftalık hareket gazze ile başlamış neden hem kontrollü borsa , hem sponsoru var ABD , hem büyük yahudi zengin finansörleri ,hem yeni topraklar,yeni yer altı zenginlik vs vs gidermillet diyorki israil savaşır biz neden ondan fazla düşüyoruz evet savaşıyor ama yukarda saydığım bir dönüşü var kan göz yaşının içinde bizde ne var yok şurayı inşaa edicez, yok altın bulduk, yok program çalışıyor, diye 2 sene geçti ne var elde kumdan kale , bırak onu ticaretin bozulma riski var , Abd ye biraz sesini çıkar yabancı basında başlıklar gelir yaptırım diye, mülteci gelme ihtimali var , iç siyaseteki belrisizlik var gerisini siz doldurun aklıma gelenler ben bu yüzden arkada belirttim ülkeyi yönetenlerin acilen normalleşme sürecine girmesi gerek diye ama bakıyoruz adım atan yok siyasi ikbal ülkenin önünde benim gördüğüm şuanda
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bol kazançlar ve şansalar diliyorum...iyi kalpli insanlara...kötü kalpliler kalp krizi geçirsin İnşallah...Amin.![]()
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
AvAliDvrmAn
@AvAliDvrmAn
·
2s
Cemal Enginyurt: “Aziz İhsan Aktaş nasıl tahliye edilebilir soruyorum Sn savcı ve hakimler, örgüt liderinden itirafçı mı olurâ‰ï¸
Ekrem İmamoğlu dosyasında tahliye borsası kurulmuş, utanması yok bunların, şunu dersen çıkarsın diye teklifler yapılıyorâ€
https://x.com/AvAliDvrmAn/status/1934558839623262377
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri