Al yada sat düşüncesi değil derdim. Sadece düşündüklerime katkınız olursa sevinirim.
Şimdi bu şirket internet sitesini kiraladı ama kiralayanında faaliyeti halen yok. Şahsen ben alsaydım şimdiye çoktan faaliyete sokardım. Demekki amaçlanan kiraya vermek değil peki ne?
Spk dan süre kazandı... Ne hikmetse bir ay içinde durum iyi yada kötü netleşir diye düşnüyorum diyor bloomberg de sonra bu olay oluyor. Aynı onun dediği gibi iyi yada kötü nisan ayı yön belli... Yön ne olur?
Bu şirket satılıyor yada ortak bulunduysa söylermisiniz hisse değiştirmesi için bundan ideal zamanmı olur. Ne hikmetse uzunca bir süredir hep hacimli gidiyor. Kendimce soruyorum Evet düşüyor ama ben düşerken bile cesaret edemiyorum almaya alan ne düşünüyor çevremde riski çok seven var 50-60 kişiye sordum fiyat bu alırmısın diye sadece 1 kişi alırım dedi inanın sadece 1 kişi ki bu 60 kişi içinde zamanda tahtadı kapanan yada kötü yatırım yapıp %80 ile kol kesenler bile var.
Birde akgirayın hiçbir lafına güvenmem. Planını çok önceden yaptı şimdi yakında gösterecek şapkadaki asıl tavşanı..
Yer İmleri