Sayfa 421/651 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Al yada sat düşüncesi değil derdim. Sadece düşündüklerime katkınız olursa sevinirim.

Şimdi bu şirket internet sitesini kiraladı ama kiralayanında faaliyeti halen yok. Şahsen ben alsaydım şimdiye çoktan faaliyete sokardım. Demekki amaçlanan kiraya vermek değil peki ne?

Spk dan süre kazandı... Ne hikmetse bir ay içinde durum iyi yada kötü netleşir diye düşnüyorum diyor bloomberg de sonra bu olay oluyor. Aynı onun dediği gibi iyi yada kötü nisan ayı yön belli... Yön ne olur?

Bu şirket satılıyor yada ortak bulunduysa söylermisiniz hisse değiştirmesi için bundan ideal zamanmı olur. Ne hikmetse uzunca bir süredir hep hacimli gidiyor. Kendimce soruyorum Evet düşüyor ama ben düşerken bile cesaret edemiyorum almaya alan ne düşünüyor çevremde riski çok seven var 50-60 kişiye sordum fiyat bu alırmısın diye sadece 1 kişi alırım dedi inanın sadece 1 kişi ki bu 60 kişi içinde zamanda tahtadı kapanan yada kötü yatırım yapıp %80 ile kol kesenler bile var.

Birde akgirayın hiçbir lafına güvenmem. Planını çok önceden yaptı şimdi yakında gösterecek şapkadaki asıl tavşanı..

2.  Alıntı Originally Posted by Hisse100 Yazıyı Oku
    Al yada sat düşüncesi değil derdim. Sadece düşündüklerime katkınız olursa sevinirim.

Şimdi bu şirket internet sitesini kiraladı ama kiralayanında faaliyeti halen yok. Şahsen ben alsaydım şimdiye çoktan faaliyete sokardım. Demekki amaçlanan kiraya vermek değil peki ne?

Spk dan süre kazandı... Ne hikmetse bir ay içinde durum iyi yada kötü netleşir diye düşnüyorum diyor bloomberg de sonra bu olay oluyor. Aynı onun dediği gibi iyi yada kötü nisan ayı yön belli... Yön ne olur?

Bu şirket satılıyor yada ortak bulunduysa söylermisiniz hisse değiştirmesi için bundan ideal zamanmı olur. Ne hikmetse uzunca bir süredir hep hacimli gidiyor. Kendimce soruyorum Evet düşüyor ama ben düşerken bile cesaret edemiyorum almaya alan ne düşünüyor çevremde riski çok seven var 50-60 kişiye sordum fiyat bu alırmısın diye sadece 1 kişi alırım dedi inanın sadece 1 kişi ki bu 60 kişi içinde zamanda tahtadı kapanan yada kötü yatırım yapıp %80 ile kol kesenler bile var.

Birde akgirayın hiçbir lafına güvenmem. Planını çok önceden yaptı şimdi yakında gösterecek şapkadaki asıl tavşanı..
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji106]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. SitesinI henüz kiraya vermedi hem Tedarikçiler le anlaşmaya çalışacaksınız hemde online satış yapacağınız siteyi kiraya vereceksiniz bu size mantıklı geliyormu mu. Eğer Tedarikçiler le anlaşma olmaz ise b planı CB digital adı altında faaliyete devam edecek zaten CB digital kendisinin kurmuş olduğu bir şirket bilanço musteri hizmetleri web sitesi hepsi şu an tedarikçileri bekliyor. Yalnız en büyük finansoru garanti bankasi neden bimekse ortak olsun onuda anlamış değilim ya iyi valla kendisine her kredi ödeyemeyene ortak ol En büyük hissedarlar bankalar olur

4. Bir iki tane tedarikçi yok ki bunlar nasıl oturup anlaşacaklar,Nasıl güven ortamı sağlayacaklar bu şirketler tedarikçiler bir araya gelecek ise somut ,garanti istemezler mi zor değil mi zaten şuan ki gidişat olumlu bir gelişme olsa en azından hissenin fiyatına yansımaz mı

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

5. Şirket kurularak isteyen hisse isteyen 1tl den şirket ten parasını alacak

6.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Benim hisseme güvenim olmasa zaten satar giderim.....
    En küçük ihtimalde olsa anlaşmalar tamamlanırsa bu çıkışa döndüğü zaman nereye gideceğini sende iyi biliyorsun..
    Bu çıkış çift basamaklı rakamlara bile gelebilir.....
    Sen diyorsun ki kafan uzat düşmanın kafanı kessin.....

Kesinlikle yatırım tavsiye değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ayni gemideyiz. Umarım sen hakli çıkarsın ve herkes kurtulur ama biraz huzur ver be kardeşim. Her yazana bi cevapp ve batarken bile dalga geçer gibi davranmaktan vazgeç. Ayrica sanada ........... ..............

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Diyelim ki tedarikciler ortak olmayı kabul etti tahsisli sermaye artırın yoluyla ortak olacaklar yani borçlar sermayelestirilip yeni hisseler verilecek peki soru spk buna izin verecek mi acaba? 5 gün önce transturkun tahsisli sermaye artirim talebi spk tarafından rededildi sorular sorular deli sorular galiba bunlara cevap verecek birilerine ulaşmakta çok zor

8.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Ayni gemideyiz. Umarım sen hakli çıkarsın ve herkes kurtulur ama biraz huzur ver be kardeşim. Her yazana bi cevapp ve batarken bile dalga geçer gibi davranmaktan vazgeç. Ayrica sanada ........... ..............

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forum sana mı zimmetli....

Sen burada tam kararın vermişsin batarken demekle faaliyeti devam eden şirket hakkında konuşuyorsun bu söylemin insanları yanıltacağından suç işlediğinin farkındamısın....

Sayfa 421/651 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •