Bir hafta boyunca bugünün hayalini kurdum, güneşli bir sabaha uyanıp kanomla denizde açılacak ve balık tutacaktım. A.* geceden beri yağmur yağıyor.
Neyse umut fakirin ekmeği. Bir hafta daha beklerim.
Ytd
Bir hafta boyunca bugünün hayalini kurdum, güneşli bir sabaha uyanıp kanomla denizde açılacak ve balık tutacaktım. A.* geceden beri yağmur yağıyor.
Neyse umut fakirin ekmeği. Bir hafta daha beklerim.
Ytd
"BİTERSEK HEP BERABER BİTECEĞİZ"Ekonomi modelinin tutmaması durumunda ne olacağı sorulan Nebati, "Modelimiz tutmazsa üzülürüm. Çünkü ya kahramanı olacağım çocuklarımın. Ya da boynu bükük bir şekilde eve döneceğim ve onların da boynunu bükmüş olacağım. Ben eve boynu bükük dönemem. Çünkü eğer öyle dönersem bilirim ki sokaktaki vatandaş, Dicle'deki çoban artık benden umudunu kesmiştir. Boynum bükülürse işçilerin artık mutlu olmadığını, patronların benden nefret ettiğini, siyasete ve Türkiye'ye zarar verdiğimi düşünür, üzülürüm.
https://www.sondakika.com/politika/h...egiz-14599003/
adam daha nasıl anlatsın niye ciddiye almıyorsunuz??
Malum medya ; dolarını ,altınını bozduran GES alabilir , ama diğerler tasarruf sahipleri SAKIN üzülmesin mesela KKM ,yapan , daha önce dövizini-altınını bozduranlar ,düz meevduatta olanlar kısaca hepinize de GES'e iştrak imkanınız var ... hemen bu imkandan faydalanmak üzere ayın onbeşinden itibaren Ziraat-Halk ve Vakıfbank'a koşarak yerinizi ayırtmayı unutmayın....
................
Sahii daha önceki süper dahiane bir proje vardı, hani kuyumcularla koordineli olarak halktan altınları toplanacak KKM falan yapılacaktı ,ekonomiye can suyu verilecekti ( yani mütahitlere ve gayrımenkul sahiplerine )sahi o procekt ne oldu , sonuçları konusunda bir açıklama falan yok...Muhalefet uyuma bir soru önergesi verinde ,ilgili bakanlık açıklama falan yapsın
Fed 3 faiz artışı yaparsa biz kaçta kapatırız seneyi
Yer İmleri