Sayfa 423/712 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

2. Bosuna heveslenmeyin ortaklar bu adamlarin hayati yalan dolan. bu hisse yarin + % 10 kapatsin elimdeki butun hisseleri satmazsam namerdim. Bunlar ayni ipek grubu gibiler daha bunlara operasyon yapilmadi. teknik temel bunlarin hisselerinde islemez bunlar donemin adami M.U bakin nedir necidir nasil buralara gelmisler ayni olay Kiler grubunda var adamlar hisseleri 8 li fiyatlardan millet kaktirdilar 8-10 sene kuruslu fiyatlarda tuttular simdi 4 kusurlerde fiyati millet naralar atiyor kralsin kiler diyor. Kardesim 8 li fiyatlardan arzdan alip 10 yil bekleyen yatirimci yari fiyatina gelmis hissed naralar atar mi. Bunlar tamamen insanlarin saf temiz inancli duygularini sumuren sulukler.Ulker grubuda ayni Kiler grubu gibi. Yok MAKTAK'i satacakmisda, bilmem ne sirketini halaka arz(irz) edecekmiste bizde paramiza para katacakmisiz. Insallah oyle olu ama dedigim gibi yarin gecen yil ayni donemde acikladigi bilancoya oranla bu yil +_5M kar acikladigini soyleyen dini butun M.U'nun MAKTAK'i +%10 yaparsa satip cikacagim ve bir daha bunlar gibi soytarilarin kagitlarina bulasmayacagim. Teknik temel hikaye burda cok durust temiz kalpli ustadlar var grafikle temelle yorum yapiyor ama ben yillarin verdigi tecurbeyle bu mahluklarin kagitlarinda beyin yormanin bir anlam ifade ettigine inanmiyorum. Buyrun buda ispati adamdaki ciddiyete bakarmisiniz yillardir ayni foto ve gecelikle. Herkese saygiilar sevgiler. Dedigim gibi yarin +%10 kapatsin buda benim son yazim olsun. HAYAL KURMAYI BIRAKMAMIZ LAZIM.
    http://www.borsagundem.com/haber/ker...kliyor/1247151

3. Dunku kaybini yerine koydu başkada bir cacik olmadi.

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by vdthdf Yazıyı Oku
    Dunku kaybini yerine koydu başkada bir cacik olmadi.

Sözümü geri aliyorum. Onu bile yapamiyor.

5. Gitmediğine göre 1,95 lere geri gelicek!!! YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Kagit rezillere oynuyor. Hicbir beklentimi karşılamadi.

Sayfa 423/712 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •