Originally Posted by
propolis
hah zamekçi dediiime geldin..**
işfinansı incele..dedik saldırdın..
nasıl organizeolup el değiştirdiler..işbankiştiraklerinin borsada nasıl el değiştridği..ulusal medyada zaten izlenmeye okunmaya başlandı..
şimdi o başarılı operasyoncu işfinancı işgyo ya atanacağı zaman yazdım dikatttt.**diye..devam diyo hisse 0,96 dan hemen hoşgelmişim**operasyonu 0*92....aceleleri ar muhakkak zamanları kalmadı gibi..de araştırmada çıkacaktır bu operasyonlar nasıl kuruldu.***
merak etmeyin ama chp var kapı gibi acaip denetliyorlar ..**bi şey olmaz yani..**??alt tarafıiştirkaler elden çıkıyor borsadan organize..bi şey diil yani..**ilk ve tek örneği yok ..chp başarılı bu konuda ilkve teki gerçekleştiriyor..
şimdi diyeceklerki yaa kardeşim biz borsaya ne karışırız deyip aklımızla kafa dabulabilirler...
neyse olay büyük dedik...saldırdınız..
gerekli mercilere yazmaya başladık zaten..
sanırım seçim**??sakin geçmeli....
ha sahi bu eski işfinansı başarılı operasyoncu bu g.müdüür buraya kim aatadı..işdoğanlı petrolofisci ..iştimliareacı sandık senika üyesi çalışanımız ersin ve ekibi..
incceleyin işfinans tskb de yönetim değişiklikleri...,
bu rada olay büyük tukaşı da izleyin kim nasıl kaça ve ne**zaman**almış...kimden almış...
olay büyük bana değil yazdıklarımhayal halüsilasyon değil..işfinanstada yaşadık sonra lanet ettik ama bu işin peşini asla bırakmayacağım..en üst kademeye kadar halkın emaneti olan işbankın iştiraklerindeki bu ilk tek anorma örneği olmayan işlmelerin sebebi.**aceleelri var gibi...
sayın kılıçdaroğluda raporlar geliyordur..bakıyordur..el değişimlere..ne düşünüyordur acaba.***???bilmiyorum diyemez..**
Yer İmleri