Sayfa 423/672 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. hah zamekçi dediiime geldin..**
    işfinansı incele..dedik saldırdın..
    nasıl organizeolup el değiştirdiler..işbankiştiraklerinin borsada nasıl el değiştridği..ulusal medyada zaten izlenmeye okunmaya başlandı..
    şimdi o başarılı operasyoncu işfinancı işgyo ya atanacağı zaman yazdım dikatttt.**diye..devam diyo hisse 0,96 dan hemen hoşgelmişim**operasyonu 0*92....aceleleri ar muhakkak zamanları kalmadı gibi..de araştırmada çıkacaktır bu operasyonlar nasıl kuruldu.***
    merak etmeyin ama chp var kapı gibi acaip denetliyorlar ..**bi şey olmaz yani..**??alt tarafıiştirkaler elden çıkıyor borsadan organize..bi şey diil yani..**ilk ve tek örneği yok ..chp başarılı bu konuda ilkve teki gerçekleştiriyor..
    şimdi diyeceklerki yaa kardeşim biz borsaya ne karışırız deyip aklımızla kafa dabulabilirler...
    neyse olay büyük dedik...saldırdınız..
    gerekli mercilere yazmaya başladık zaten..
    sanırım seçim**??sakin geçmeli....
    ha sahi bu eski işfinansı başarılı operasyoncu bu g.müdüür buraya kim aatadı..işdoğanlı petrolofisci ..iştimliareacı sandık senika üyesi çalışanımız ersin ve ekibi..
    incceleyin işfinans tskb de yönetim değişiklikleri...,
    bu rada olay büyük tukaşı da izleyin kim nasıl kaça ve ne**zaman**almış...kimden almış...
    olay büyük bana değil yazdıklarımhayal halüsilasyon değil..işfinanstada yaşadık sonra lanet ettik ama bu işin peşini asla bırakmayacağım..en üst kademeye kadar halkın emaneti olan işbankın iştiraklerindeki bu ilk tek anorma örneği olmayan işlmelerin sebebi.**aceleelri var gibi...
    sayın kılıçdaroğluda raporlar geliyordur..bakıyordur..el değişimlere..ne düşünüyordur acaba.***???bilmiyorum diyemez..**

2.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    hah zamekçi dediiime geldin..**
    işfinansı incele..dedik saldırdın..
    nasıl organizeolup el değiştirdiler..işbankiştiraklerinin borsada nasıl el değiştridği..ulusal medyada zaten izlenmeye okunmaya başlandı..
    şimdi o başarılı operasyoncu işfinancı işgyo ya atanacağı zaman yazdım dikatttt.**diye..devam diyo hisse 0,96 dan hemen hoşgelmişim**operasyonu 0*92....aceleleri ar muhakkak zamanları kalmadı gibi..de araştırmada çıkacaktır bu operasyonlar nasıl kuruldu.***
    merak etmeyin ama chp var kapı gibi acaip denetliyorlar ..**bi şey olmaz yani..**??alt tarafıiştirkaler elden çıkıyor borsadan organize..bi şey diil yani..**ilk ve tek örneği yok ..chp başarılı bu konuda ilkve teki gerçekleştiriyor..
    şimdi diyeceklerki yaa kardeşim biz borsaya ne karışırız deyip aklımızla kafa dabulabilirler...
    neyse olay büyük dedik...saldırdınız..
    gerekli mercilere yazmaya başladık zaten..
    sanırım seçim**??sakin geçmeli....
    ha sahi bu eski işfinansı başarılı operasyoncu bu g.müdüür buraya kim aatadı..işdoğanlı petrolofisci ..iştimliareacı sandık senika üyesi çalışanımız ersin ve ekibi..
    incceleyin işfinans tskb de yönetim değişiklikleri...,
    bu rada olay büyük tukaşı da izleyin kim nasıl kaça ve ne**zaman**almış...kimden almış...
    olay büyük bana değil yazdıklarımhayal halüsilasyon değil..işfinanstada yaşadık sonra lanet ettik ama bu işin peşini asla bırakmayacağım..en üst kademeye kadar halkın emaneti olan işbankın iştiraklerindeki bu ilk tek anorma örneği olmayan işlmelerin sebebi.**aceleelri var gibi...
    sayın kılıçdaroğluda raporlar geliyordur..bakıyordur..el değişimlere..ne düşünüyordur acaba.***???bilmiyorum diyemez..**
    Ne olacak peki
    Bu kağıdın piyasa değeri nereye gidecek

Sanki secimi alirlarsa seçimden sonra isbank ın icabına bakacaklar da haklı gerekçe olsun diye fiyatı ölü eşek fiyatına getirdiler.daha önce kızsa gurubu böyle moktan hareket yapardı.aynen benim spk ya yaptığım şikayet gerekçeleri ile el koyduktan sonra basın yayın zarar ediyor diye kapatıldı.sahibi kaçtığı delikten havlayip durdu ama sesini kandırdığı üç beş zavallı dışında duyan olmadı. Darısı bunun başına

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sanki secimi alirlarsa seçimden sonra isbank ın icabına bakacaklar da haklı gerekçe olsun diye fiyatı ölü eşek fiyatına getirdiler.daha önce kozaa gurubu böyle moktan hareket yapardı.aynen benim spk ya yaptığım şikayet gerekçeleri ile el koyduktan sonra basın yayın zarar ediyor diye kapatıldı.sahibi kaçtığı delikten havlayip durdu ama sesini kandırdığı üç beş zavallı dışında duyan olmadı. Darısı bunun başına
    kozaa gurubu idi anlattığım belasını buldu.darisi bunun başına

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sanki secimi alirlarsa seçimden sonra isbank ın icabına bakacaklar da haklı gerekçe olsun diye fiyatı ölü eşek fiyatına getirdiler.daha önce kızsa gurubu böyle moktan hareket yapardı.aynen benim spk ya yaptığım şikayet gerekçeleri ile el koyduktan sonra basın yayın zarar ediyor diye kapatıldı.sahibi kaçtığı delikten havlayip durdu ama sesini kandırdığı üç beş zavallı dışında duyan olmadı. Darısı bunun başına
    Spkya şikayet mi edelim?

6. İyi duruyor yine endeks baya düşmesine rağmen herhalde buralarda duracak ins öyledir ueter artık .Yt değildir..
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

7.  Alıntı Originally Posted by RaLz Yazıyı Oku
    İyi duruyor yine endeks baya düşmesine rağmen herhalde buralarda duracak ins öyledir ueter artık .Yt değildir..
    Dur konuşmayalım, nazar değmesin

8.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Dur konuşmayalım, nazar değmesin
    Haklısın üstat ...
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

Sayfa 423/672 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •