Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 4 askerin bombalı saldırı sonucu şehit olduğunu açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 4 askerin bombalı saldırı sonucu şehit olduğunu açıkladı.
Sayın nikrece,bu forma pek nadir yazarım?Siz her şeye neden muhalifsiniz?Bu durumunuzu hiç düşündünüz mü?Mütevazilik,geniş düşünmek,ağırbaşlılık güzel kavramlar değil mi?YTD
Soru 1 sizin nikinizle yazan bir kitap meraklısı arkadaş vardı o musunuz?
Soru 2 her şeye karşı çıktığım hükmüne ,hangi yazılarımdan dolayı karar verdiniz?Ben kendimce kendi doğrularımı yazıyorum:size aykırı gelen yerleri paylaşırsanız üzerinde düşünürüm. Megolaman değilimdir,haklıysanız özür diler kenara çekilirim. Bir örnek bekliyorum.
Bu forumda değer verdiğim bir forumdaşımın, yine çok değer verdiğim bir forumdaşımı kadın düşmanı olarak düşünmesi, çok şaşıttı.
"kadın düşmanı"nın açtığı başlıklara, yazdıklarına, paylaştıklarına, harcanan emeğe bakın.
Forumun 2017 de yenilenmesi, üyelik tarihlerinin güncellenmesi,hafızalarımızın da sıfırlanması anlamına gelmez.
"Kızım" diye hitap ettiğim, konuştuğum "Yağmur" olayını da yakınen biliyorum.
Olmadı, yakışmadı.
Sayın nikrece,15 yıldır hisse netteyim.Nikim budur,yazdığınız mesajları okuyorum ve hangi birisini örnek vereyim ki,a kişisinin düşüncesine hep karşı yönde cevaplar vererek geliyorsunuz.Benim görebildiğim budur?Herkes kendince doğruları yazdığını düşünürse o halde herkes doğrudur..YTD
Düşük kalitede insanların tartışılan konu dışına çıkarak dedikodu üzerinden karşısındaki insana küfür gibi laflar atması gayet normal davranışlardır. beni sasirtmaz ve o kişi hakkında bende yerleşik düsuk notu pekiştirir...
Benim sanalda üç beş dost ve arkadaş bildiklerimi en başındaki Leyla'nın iyi tanıdığı bana bu konuda verdiği desteğin anlamı büyük...
Kadın düşmanlığına gelince...Aman diyeyim bu anlamsız suçlamayı iki kızım, hayatta ilişkim olan kadınlar duymasinlar...Uzulurler...
Yağmur kızımız, hala anlam veremedigim tartışmamızin dışında bu forumda en sempatik iliskimin bulunduğu biri idi...Keşke onun bana sıkça özelden yazdığı sevgi dolu yazılarını buraya koyabilseydim...İlişkimizin geldiği noktada ikimiz de üzüldük. Oldukça sert yazistik.Seven ve hayal kırıklığına uğrayan insanlarin normal tepkileriydi
bunlar.
yok kadın düşmanlığıydi, yok bricte şunu yaptın gibi asılsız ve de unutulmuş geçmişe ilişkin anlamsız suçlamalar bir insanın tıkandığı noktada kullanacağı şeyler olmamalı...
Neyse. Sanalda da olsa bazı insanları daha ilk günden antipatik bulabilir mesafe koyarsiniz...Bu gün bu başlıkta şahit olduğum olgular bana insan seçme ve değerlendirmede ne kadar isabetli olduğumu bir kez daha gösterdi...
Yer İmleri